Ameliyat sonrası kayıplara karışan Kate Middleton günler sonra ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: TMZ
- Güncelleme:
Ameliyat sonrası kayıplara karışan Kate Middleton günler sonra ortaya çıktı

Magazin Haberleri  / TMZ

İngiltere Kralı III. Charles'ın oğlu Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton, geçirdiği karın ameliyatı sonrası ortadan kaybolmuştu. Middleton, günler sonra annesiyle birlikte araç içindeyken görüntülendi, yorgun hali dikkat çekti.

Son olarak Aralık ayında bir davette boy gösteren Kate Middleton, ocak ayının ortalarında karnından ameliyat olduktan sonra sırra kadem basmıştı. Middleton, tam 2,5 ay sonra ortaya çıktı. 

Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate’in karnından ameliyat olduğu söylenmiş ancak detayları açıklanmamıştı. Aynı dönemde prostat büyümesi nedeniyle operasyon geçiren İngiltere Kralı 3. Charles’ın kanser olduğu duyurulmuştu. Ancak Middleton’ın sağlığıyla ilgili çok az bilgi verilmesi tepki çekmişti.

Ameliyat sonrası kayıplara karışan Kate Middleton günler sonra ortaya çıktı - 1. Resim

KOMPLO TEORİLERİ: BOŞANIYORLAR MI?

Uzun süre Kate Middleton’dan haber alınaması beraberinde komplo teorilerini getirmişti. Öyle ki Prens William ile Prenses Kate’in arasının bozuk olduğu ve boşanacakları iddia edilmişti. Bazı kaynaklarda ise Middleton’ın ameliyat sonrası komaya girdiği ve operasyon nedeniyle saçlarını kestirdiği öne sürülmüştü. 

“İYİLEŞME SÜRECİNDE” DENMİŞTİ

Kensington Sarayı, Kate Middleton’un iki buçuk aylık yokluğunun söylentilere neden olmasının ardından bir açıklama yapmış ve prensesin iyileşme sürecinde olduğu bildirilmişti. Açıklamada “Galler Prensesi, karın bölgesinden yapılan operasyon sonrası iyileşme sürecinde. Durumu gayet iyiye gidiyor” ifadelerine yer verilmişti. 

Ameliyat sonrası kayıplara karışan Kate Middleton günler sonra ortaya çıktı - 2. Resim

AYLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Uzun süredir yokluğu merak konusu olan Kate Middleton, nihayet ortaya çıktı. TMZ’de yer alan haberde; Middleton, Windsor Kalesi yakınlarında yanında annesiyle görüntülendi. Ön koltukta oturan Galler Prensesi’nin uzak kadrajdan dahi yorgun olduğu dikkat çekti. Güneş gözlüğü takan Middleton, görüntülendiğini fark edince kameralara hafifçe gülümsemeyi ihmal etmedi.

Ameliyat sonrası kayıplara karışan Kate Middleton günler sonra ortaya çıktı - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: TMZ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...