Bir ayda 10 kilo veren Can Yaman sırrını takipçileriyle paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bir ayda 10 kilo veren Can Yaman sırrını takipçileriyle paylaştı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bir süredir kariyerini İtalya’da sürdüren oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 10 kilo verdiğini söyledi. Yaman, bir ayda bunu nasıl başardığının sırrını takipçileriyle paylaştı.

Demet Özdemir ile birlikte rol aldığı Erkenci Kuş dizisinde şöhreti yakalayan Can Yaman, bir süre önce kariyerine İtalya’da devam etme kararı verdi. Burada oyunculuk kariyerini sürdüren Yaman, son yaptığı paylaşımda kilo verme sürecinden bahsetti.

TÜRK MUTFAĞININ DA TADINI ÇIKARDI

'Viola Come il Mare 2' filminin çekimlerinin tamamlanmasının ardından, birkaç günlük izne çıktığını belirten Can Yaman, Türk mutfağının da tadını çıkararak zayıfladığını söyledi ve 94 kilodan 85'e düştü.

SIKI ŞEKİLDE SPOR YAPTI

Yaman kilo verirken aralıklı beslenme yöntemini tercih ettiğini, kalorileri çok düşük tuttuğunu, sıkı şekilde spor yaptığını belirtti.  

Bir ayda 10 kilo veren Can Yaman sırrını takipçileriyle paylaştı

“SAĞLIKLIYIM, GENÇLEŞTİM”

Yaman açıklamasında “Yorgun olmama rağmen, son derece sağlıklıyım, gençleştim, detoks yaptım ve hafifledim ama her şeyden önce çok memnunum. Açıkçası her şey ciddi ve yetkin profesyonellerin sürekli takibi altında gerçekleşiyor” ifadelerine yer verdi.

Şimdi biraz ara verdiğini söyleyen Yaman, “Ancak itiraf ediyorum, bugün kendime bu kuraldan biraz ara vermeye karar verdim ve kendimi durdurmayı umarak istediğimi yiyeceğim. Her zaman yaptığınız gibi beni desteklemeye devam etmenizi rica ediyorum. Yakında görüşürüz” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...