Büşra Pekin son halini paylaştı, takipçileri Esra Erol’a benzetti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Büşra Pekin son halini paylaştı, takipçileri Esra Erol’a benzetti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Verdiği kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettiren Büşra Pekin, bambaşka birine dönüştü. Son halini sosyal medya hesabından paylaşan Pekin’e yorum yağdı.

Konuk olduğu ‘En Son Babalar Duyar’ dizisiyle kamera önü ilk oyunculuk deneyimine adım atan Büşra Pekin’in yıldızı, Çok Güzel Hareketler Bunlar’da canlandırdığı ‘Havuçlu anne’ rolüyle parladı. Ünlü oyuncu daha sonra Aşağı Yukarı Yemişliler, Annem Uyurken, İşler Güçler gibi yapımlarda oynadı. Usta sanatçı Dilber Ay’ın hayatını anlatan “Dilberay” filminde başrolü başarıyla üstlendi. 

SON GÖRÜNTÜSÜ TAKİPÇİLERİNİ ŞAŞIRTTI

Son olarak ‘Çok Aşk’ ve ‘Başkan’ adlı sinema filmleriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan başarılı oyuncu Büşra Pekin, rol aldığı projelerin yanı sıra değişimiyle de gündeme geliyor.

Estetik modasına uyan Büşra Pekin, son halini takipçileriyle paylaştı. Pekin, önce diyet ve sporla zayıfladı, fazla kilolarından kurtulduktan sonra ise bıçak altına yattı. Koyu renkteki saçlarını kısacık saçlarını kestirip sarıya boyatan oyuncu, son görüntüsünü takipçileriyle paylaştı. 

Büşra Pekin son halini paylaştı, takipçileri Esra Erol’a benzetti

ESRA EROL’A BENZETENLER OLDU

Sosyal medyada bazı kullanıcılar Pekin’in bu halini beğenirken, bazıları ise tanımakta güçlük çekti. Yıllar içindeki değişimiyle bambaşka birine dönüşen ünlü oyuncu için “Artık seni tanıyamıyoruz” , “Doğal hali daha güzel ve tatlıydı” yorumları yapıldı. Bazı takipçileri ise ünlü ismi sunucu Esra Erol’a benzetti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...