Ceyda Düvenci'den psikolog açıklaması: 27 yaşımdan beri gidiyorum

Düzenleyen:
Ceyda Düvenci'den psikolog açıklaması: 27 yaşımdan beri gidiyorum

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu katıldığı bir programda hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak ile mutlu bir evliliği olan Düvenci hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Başarılı oyuncu “27 yaşından beri psikoloğa gidiyorum. Çok kıymetini gördüm. Hepimiz yaralı bir neslin yetiştirdiği yaralı çocuklarız” şeklinde konuştu.

Çocuğu Ali doğduktan sonra ekranlardan uzak bir hayat süren Ceyda Düvenci, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu.

“ÇOK KIYMETİNİ GÖRDÜM”

27 yaşından beri psikoloğa gittiğini söyleyen Düvenci “Psikoloğun çok kıymetini gördüm. Bazı arkadaşlarım ise 'Ne faydası olacak bana' diyor. Psikolojide çok kadim bilgi var” dedi.

Ceyda Düvenci'den psikolog açıklaması: 27 yaşımdan beri gidiyorumCeyda Düvenci "Bazı insanlar bizi çok zengin, çok sorunsuz, sürekli mutluyuz zannediyorlar. Ben bundan rahatsızım" diyor.

“HEPİMİZ YARALI BİR NESLİN YETİŞTİRDİĞİ ÇOCUKLARIZ”

Psikolojik destek aldığını belirtmekten çekinmeyen ünlü oyuncu, “Buna kayıtsız kalıp, o hayatı mutsuz idame ettirme meselesi haksızlık ve cehalet gibi geliyor. Hepimiz yaralı bir neslin yetiştirdiği yaralı çocuklarız. Çocuklara bırakacağımız en güzel miras, o yaraları temizlemek. Bu da insanın kendi içine yapacağı yolculuktur.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...