Furkan Kızılay’dan sürpriz: Survivor’dan elendi, ‘Fırtına’ gibi döndü

Düzenleyen:
Furkan Kızılay’dan sürpriz: Survivor’dan elendi, ‘Fırtına’ gibi döndü

MAGAZİN Haberleri

Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra müzisyen kimliğiyle de tanınan Furkan Kızılay yeni yaptığı şarkıyı hayranlarının beğenisine sundu. Survivor 2022 All-Star yarışmasında verdiği hırslı mücadeleyle konuşulan Kızılay, yeni şarkısı Fırtına’yı yayınladı.

Survivor 2022 All-Star yarışmasında verdiği mücadeleyle adından söz ettiren Furkan Kızılay yorgunluğunu Miami’de attıktan sonra Türkiye’ye döndü. Ocak ayında ilk teklisi ‘İstanbul’ şarkısını yayınladıktan sonra Survivor sebebiyle kısa bir ara verdiği müzik kariyerine yeniden odaklanarak önümüzdeki günlerde sevenleriyle sahnelerde buluşacak. 

Furkan Kızılay’dan sürpriz: Survivor’dan elendi, ‘Fırtına’ gibi döndü

Yayınladığı teklisinin ardından yeni akustik teklisi Fırtına şarkısını dinleyicisi ile buluşturan genç şarkıcı müzik çalışmalarına hız kesmeden devam ederek şarkılarını dinleyicileri ile buluşturdu.

Söz ve müziğini Müzisyen Can Doe’nin yaptığı Fırtına şarkısı, özlenen akustik sound’u dinleyicilere sunarak, müzikal anlamda barındırdığı iniş çıkışlar sayesinde hüzünlü bir yapı sunuyor. Bu parçada, müzikal performans da ön planda tutularak çekilen akustik video klip, gelecek sahneler için de etkili bir zemin oluşturuyor. 


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...