Gökyüzünden çağrı: Nusret Gökçe pankart açtırıp Türkiye için yardım istedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Depremzedeler için AFAD’a 25 milyon TL bağışlayan Nusret Gökçe’den yeni hamle geldi. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Gökçe, Türkiye'deki afetzedeler için gökyüzüne pankart açtırarak yardım çağrısı yaptı.

Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye’de ağır hasara neden oldu. Felaketin ardından ünlüler de harekete geçti. 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından deprem bölgesine yardım gönderdiği anları paylaşan Nusret Gökçe, AFAD’a yaptığı nakdi yardımı açıklamıştı.

AFAD’A 25 MİLYON TL BAĞIŞ

Deprem bölgesine mutfak kurdurup afetzedeler için yemek dağıtan ünlü restoran zinciri sahibi Gökçe açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

“Buradan bütün dünyaya sesleniyorum. O gün bugün! Acımız büyük. Birlik ve beraberlik zamanı. Türkiyemiz için Nusret markası olarak AFAD’a 25 milyon TL bağışta bulunuyoruz. Hadi Türkiye, el ele gönül gönüle, biz beraberiz. Biz Türkiye’yiz.”

GÖKYÜZÜNDEN YARDIM ÇAĞRISI

Gökçe, Türkiye için yeniden yardım çağrısı yaptı. Sosyetik kasap, bu sefer de yurt dışında bir uçağın arkasına "Türkiye için yardım" pankartı açtırarak bağış çağrısında bulundu. İngilizce olan paylaşımda “HELP FOR TURKİYE #SALTBAE” yazılı olduğu görüldü. 

Ünlü ismin paylaştığı video kısa sürede gündem oldu. Paylaşıma, kullanıcılardan destek ve teşekkür yorumları geldi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...