Yağmur Atacan, Fulya Öztürk’e seslendi: Herkes senden razı, bir dur nefes al

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yağmur Atacan, Fulya Öztürk’e seslendi: Herkes senden razı, bir dur nefes al

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Yağmur Atacan, sosyal medya hesabından deprem bölgesinden yaptığı yayınlar ile adından söz ettiren muhabir Fulya Öztürk’ü paylaştı. Atacan paylaşımında “Herkes senden razı, bir dur, bir nefes al” ifadelerini kullandı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler herkesi derinden sarstı. Yaşanan felaket sonrası 45 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

Ünlü isimler yaşanan depremlerin ardından tek yürek oldu. Kimi deprem bölgesindeki vatandaşlara yardım etmek ve yaraları sarmak için ihtiyaç listesini paylaştı, kimi bölgeye giderek çalışmalara katıldı. Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan da aracına atlayarak ilk bir hafta ulaşılması zor köylere yardım ulaştırmıştı. 

“BİRAZ DİNLENMEYİ HAK EDİYOR”

Yaptıklarıyla takdir toplayan Atacan, afet bölgesinden yayınlar yapan ve günlerce uykusuz kalan muhabir Fulya Öztürk'ü paylaştı. 

Atacan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bu kadın takdiri hak ediyor. Buna tüm Türkiye hemfikir, ama biraz dinlenmeyi de hak ediyor. Orada kamera arkasında da durmadan çalışıyorsun; tüm depremzedeler şahit; herkes senden razı, bir dur, bir nefes al.”

Yağmur Atacan, Fulya Öztürk’e seslendi: Herkes senden razı, bir dur nefes al

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...