Herkes merak ediyordu! Şef Mehmet Yalçınkaya, eşinin ne iş yaptığını ilk kez açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MasterChef’in sevilen jüri üyesi şef Mehmet Yalçınkaya, katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı. Sosyal medya hesabında ailesiyle fotoğraflarına sık sık yer veren Yalçınkaya, eşini neden paylaşmadığını anlattı.

MasterChef’in sempatik jüri üyelerinden olan Mehmet Yalçınkaya, NTV’de Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu Empati programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili konuşan Yalçınkaya, şimdiye kadar kameraların önüne çıkmayan eşinin mesleğini açıkladı. 

Herkes merak ediyordu! Şef Mehmet Yalçınkaya, eşinin ne iş yaptığını ilk kez açıkladı

“KENDİSİ TERCİH ETMİYOR”

Ahmet Mümtaz Taylan, ünlü şefe “Eşini niye hiç tanımıyoruz, görmedik bir yerlerde?” sorusunu yöneltti. Yalçınkaya, eşinin göz önünde bulunmayı tercih etmediğini belirtti ve kendisinin güzellik merkezi işlettiğini söyledi:

“Eşim çok bir yerlerde görünmeyi tercih eden bir insan değil. Oğlum Emre’nin eşiyle beraber güzellik salonu çalıştırıyorlar, bu çok soruluyor. Gerçekten özellikle kendisi tercih etmiyor. Aslında biz çıkarız, gezeriz. Ben asla saklamıyorum. Sosyal medyayla falan o kadar çok ilgili değil. Kendi arkadaş çevresi var. Bu arkadaş çevresiyle vakit geçirmeyi seviyor.”

“BU YORUMLARDAN EŞİM ÇOK RAHATSIZ”

Eşini gözlerden uzak tutmak için herhangi bir çabasının olmadığını belirten Yalçınkaya, sözlerinin devamında “Bana sosyal medyadan da çok soruyorlar, eşiniz neden görünmüyor diye… O konuda bir baskı yapamayacağım. Bir de son dönemde sosyal medyada sürekli küfür yiyoruz. O dayanamıyor. Orada mesela yarışmacı elendikten sonra ‘Çocuğundan çıksın’ diyen var. Çok rahatsız ediyor, bu yorumlardan da eşim çok rahatsız. ‘İyi ki sosyal medyada bu kadar aktif değilim’ diyor. ‘İyi ki değilsin’ diyorum. Bizim işimiz bu, seyircimize karşı saygımız sonsuz ama bazen ciddi bazen ciddi eleştirilerde de ben düşünmeye başlıyorum” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...