Kıvanç Tatlıtuğ ağabeyini paylaştı, görenler ‘İki kardeş bu kadar mı benzemez’ diyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kıvanç Tatlıtuğ ağabeyini paylaştı, görenler ‘İki kardeş bu kadar mı benzemez’ diyor

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ağabeyi Cem Tatlıtuğ ile yan yana çekilen bir fotoğrafına sosyal medyada yer verdi. Ağabeyi ve kardeşi birbirine benzetemeyen kullanıcılar, fotoğrafı yorum yağmuruna tuttu.

Son olarak Aile dizisinde Aslan karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve geçtiğimiz günlerde dizisi final yapan Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyiyle paylaştığı fotoğraf gündem oldu. 

Serenay Sarıkaya ile başrolde yer aldığı Aile dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, hem kariyeri hem de özel hayatıyla konuşulmaya devam ediyor. 

GÖRENLER ŞAŞIRDI

Instagram hesabını aktif olarak kullanan, günlük hayattan ve setten fotoğraflarını takipçileriyle zaman zaman paylaşan Tatlıtuğ’un 4 kardeşi bulunuyor. İsimleri ise Cem, İpek, Tugay ve Melisa. 

Kıvanç Tatlıtuğ ağabeyini paylaştı, görenler ‘İki kardeş bu kadar mı benzemez’ diyor

Ailesine düşkün olan oyuncu, kardeşlerinden Cem ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Paylaşımına kısa sürede onlarca yorum geldi. Sosyal medyada kullanıcılar “İki kardeş bu kadar mı benzemez” , “Abi yüreği ya. Allah’ım benden ona ver demiş kesin” , “Kurban olduğum rabbim, adaletin bu mu?” , “Abisi dava açsa kazanır” gibi gülümseten yorumlar yaptı.

LONDRA’YA TAŞINACAK İDDİALARINA YALANLAMA

Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz gün hakkında çıkan oğlu Kurt Efe’nin eğitimi için Londra’ya taşınacakları haberlerini yalanlamıştı. Tatlıtuğ, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, X üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Kaçıyorlar ülkeden, çocuklarının eğitimi için Londra'ya taşınıyorlar' haberi doğru değildir. Hayır taşınmıyoruz. Film, dizi, reklam projelerim burada ve ben burada çalışmaya devam ediyorum. Ayrıca oğlum daha 21 aylık. Bu haberlere itibar etmeyin. Sevgiler.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...