Mahsun Kırmızıgül minibüste konser verdi, videosu sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Mahsun Kırmızıgül, Alaçatı’da taksi bulamayınca minibüse binmek zorunda kaldı. Ünlü şarkıcı yol boyunca hayranlarına konser verdi.

Şarkıcılığın yanı sıra yönetmen kimliğiyle de tanınan Mahsun Kırmızıgül son olarak Prestij Meselesi filmini izleyicilerin beğenisine sunmuştu. Ancak Kırmızıgül’ün deprem felaketi nedeniyle vizyondan çekip daha sonra yeniden sinemaseverlerle buluşturduğu film beklenen ilgiyi göremedi. Müzik etrafında gelişen hikâyelerin anlatıldığı projenin yönetmeni ünlü isim, yoğun geçen günlerinin ardından tatile çıktı.

YOLCULARLA ŞARKI SÖYLEDİ

Yaz tatili için Alaçatı’yı tercih eden ünlü şarkıcı, ilginç bir an yaşadı. Kırmızıgül, Alaçatı’da taksi bulamayınca minibüse binmek zorunda kaldı. Yol boyunca hayranlarına mini bir konser veren Kırmızıgül’ün videosu, sosyal medyada gündem oldu.

Mahsun Kırmızıgül minibüste konser verdi, videosu sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcı, o anları 1,2 milyon takipçili Instagram hesabından yayınladı. Paylaşımına ise “Çeşme’de minibüste bulunan dostlarla konser verdiğim doğrudur. Muhteşemdi. Çok mutlu olduğum anlar… Yüreğinize sağlık” notunu düştü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...