Nilgün Belgün’ün Kenan Işık anısı… Paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nilgün Belgün’ün Kenan Işık anısı… Paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

9 yıldır komada olan Kenan Işık’ın sağlık durumu merak edilirken, Nilgün Belgün usta sanatçıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Takipçilerini geçmişe götüren Belgün, yazdığı duygusal yazıda Işık ile olan anısına yer verdi.

Yazar, sunucu ve tiyatrocu Kenan Işık, 2014 yılında spor salonunda fenalaşarak dengesini kaybetti. Kafasını yere çarpan Işık, bilinci kapalı halde hastaneye kaldırıldı. Usta ismin beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. 4 saat süren ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlayan Işık, 9 yıl önce girdiği komadan çıkamadı. 

“KULİS ODAMA GİRİNCE ÖYLE DUYGULANDIM Kİ”

Usta tiyatrocu Kenan Işık’ın meslektaşı Nilgün Belgün, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Işık ile çekilen bir fotoğrafa yer verdi. Takipçilerini geçmişe götüren Belgün, unutamadığı anısını şu satırlarla kaleme aldı:

“Kenan Işık’la bu fotoğrafımıza rastladım albümümde…

Yıl 1995 ve biz Hadi Çaman’la birlikte “Matruşka” adlı iki kişilik bir oyun oynuyoruz. Yönetmenimiz sevgili Kenan Işık sahneye koydu oyunumuzu benim isteğim ve ricamla. Çünkü Kenan Işık şahane bir oyun yönetmenidir. Öyle çok çalıştık ki yorgunluktan bitap düşmüştüm.

Hiç unutamadığım bir yazı yazdı oyunun gala gecesi makyaj aynama: ‘Tiyatro çileli bir iştir. Siz çile çektikçe güzelleştiniz.’

Bu yazıyı kulis odama girince gördüm ve öyle duygulandım ki…

Sahneye çıktım ve en güzel oyunumu oynadım o gece… İlk tebriğe gelen de yönetmenimiz Kenan Işık oldu…

Şu anda bu yazıyı yazarken de aynı duygularla yazdım.

İyi ki dediklerimden biridir Matruşka ve ve yönetmenimiz Kenan Işık sanat yolculuğumda…”

Nilgün Belgün’ün Kenan Işık anısı… Paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı

Nilgün Belgün’ün paylaşımına onlarca beğeni ve yorum geldi. Fotoğrafı gören kullanıcılar “Hüzünlendim” , “Harikasınız” , “Kenan Işık ve siz gururumuzsunuz” şeklinde yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...