Şarkıcı İrem Derici’den bir ilk! Sürpriz projeyle geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Şarkıcı İrem Derici’den bir ilk! Sürpriz projeyle geliyor

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

‘Yaz Gülü’ , ‘Bitter’ , ‘Yazsın Bana’ gibi başarılı şarkılarıyla bilinen İrem Derici, bu kez bambaşka bir proje için kamera karşısına geçecek. Çalışmalarını sürdüren Derici, Ekim’de ekranlarda olacak.

Uzun bir süredir eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile birliktelik yaşayan İrem Derici’den evlilik haberi beklerken ayrılık kararı gelmişti. Çift, sosyal medyadan yaptıkları açıklama ile yoğun iş tempolarında görüşemedikleri için ilişkilerini noktaladıklarını duyurmuştu.

Özel hayatıyla geçtiğimiz hafta magazin basınında konuşulan İrem Derici, bu kez yeni projesiyle gündeme geldi. Yaz tatilinde bol bol dinlenen ünlü şarkıcı farklı bir anlaşmaya imza attı. 

TALK SHOW SUNACAK

Her katıldığı programda yüksek reytingler alan başarılı pop yıldızı İrem Derici, uzun süredir gelen program tekliflerini reddediyordu. Pop Bizde adlı Instagram sayfasında yer alan habere göre; bir dijital platform, İrem Derici’yi ikna etti. Derici, sürpriz konuklarıyla Talk Show programı sunacak. Ekim ayında çekimleri başlayacak olan Derici’nin program dekorları yapılmaya başlandı.

HAYRANLARINDAN DESTEK

Sosyal medyada yayılan gelişme sonrası ünlü şarkıcının hayranlarından destek gecikmedi. Yapılan yorumlarda İrem Derici’nin takipçileri “Merakla bekliyoruz” , “Bir an önce başlasın” şeklinde yorumlar yaptı.

Şarkıcı İrem Derici’den bir ilk! Sürpriz projeyle geliyor

YARIŞMA PROGRAMI YAPMIŞTI

Şarkıcı İrem Derici, daha önce ‘İrem Derici ile Eğlenmene Bak’ adlı bir yarışma programı sunmuştu. Ünlü konukların kıyasıya mücadelesine sahne olan program farklı etaplardan oluşuyordu. Kızlar ve erkekler olarak ayrılan takımlar şarkı söyleyerek birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışıyordu. 2017’de yayınlanan programa Ümit Erdim, Cem Belevi, Yusuf Güney, Ece Seçkin, İdo Tatlıses, Merve Özbey, Sinan Akçıl, Mustafa Ceceli gibi pek çok ünlü isim katılmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...