Şarkıcı Zara’nın diyet reçetesi… Nasıl zayıfladığını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Şarkıcı Zara’nın diyet reçetesi… Nasıl zayıfladığını açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken şarkıcı Zara, uyguladığı diyetin püf noktalarını paylaştı. Ünlü isim, günde yaklaşık 16 saat aç kaldığını belirtti.

Halk ve fantezi müziğinin sevilen sesi Zara, fazla kilolarını vermek için harekete geçti. Sosyal medyadaki formda görüntüsüyle hayranlarının beğenisini toplayan ismi görenler zayıflama yöntemini merak etti.

Çocuk yaşlarda şöhreti yakalayan isimlerden biri olan Zara, güçlü sesi ve yorumuyla geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 1976 doğumlu şarkıcı, ilk albümünü de çocukluk yıllarında çıkardı. Bugüne kadar birçok albüm çıkaran, hem televizyon programı sunup hem de dizilerde rol alan ünlü isim, magazin dünyasından hep uzak bir yaşam sürdü.

DEĞİŞİMİ SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla beğenileri toplayan şarkıcı, değişimiyle çok konuşulmuştu. 47 yaşındaki şarkıcının estetik operasyon geçirdiği iddia edilmişti. Zara’nın son halini sosyal medyada gören takipçileri “Tanıyamadım” , “Bu sen misin?” şeklinde yorumlar yapmıştı. Ünlü ismin bu halini beğenenler kadar eleştirenler de olmuştu.

Şarkıcı Zara’nın diyet reçetesi… Nasıl zayıfladığını açıkladı

“YEMEKTEN KESİLDİM”

Sesiyle kulakların pasını silen Türk halk müziğinin başarılı ismi, son dönemde ise verdiği kilolarla gündeme geldi. Verdiği bir konser öncesi muhabirlerin sorularını cevaplayan şarkıcı, “Yakın zamanda amcamı kaybettim. Bir süredir yemekten kesildim. Kendisi baba yarısı olurdu. Allah rahmet eylesin” dedi.

KİLO VERME SIRRINI PAYLAŞTI

Zara, zayıflama sırrına dair ise “Bir süredir de diyet yapıyorum. Öğlen 4'ten sonra yemek yemiyorum. Sadece bitki çayları veya ödem attırıcılar kullanıyorum. Günde yaklaşık 16 saat aç kalıyorum. Bunun çok faydasını gördüm” şeklinde konuştu.

Şarkıcı Zara’nın diyet reçetesi… Nasıl zayıfladığını açıkladı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...