Survivor’da en acı konsey: Gözyaşları sel oldu

Düzenleyen:
Survivor’da en acı konsey: Gözyaşları sel oldu

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'ın dün akşamki bölümü duygu dolu anlara sahne oldu. Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan'ın hayatını kaybettiğini açıklayan Murat Ceylan üzüntüden konuşamazken, acı kaybı öğrenen yarışmacılar ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Survivor 2022 All Star, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Bir süredir kanser tedavisi gören Acun Medya Genel İdari Koordinatörü ve Acun Ilıcalı’nın sağ kolu Alpay Kazan, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan Acun Ilıcalı, Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaparak, "Ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan" mesajını yayınladı. Cenaze için çekimlere katılmadan apar topar Dominik’ten Türkiye’ye dönen Ilıcalı, dün akşamki konseyde yoktu.

ALPAY KAZAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşlarından biri olan Alpay Kazan için dün Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye katılan Ilıcalı duygusal anlar yaşadı. Kazan, cenaze töreninin ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Survivor’da en acı konsey: Gözyaşları sel olduEsat Yontunç, Alpay Kazan, Acun Ilıcalı, İrem Kanan 

MURAT CEYLAN: AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan ada konseyinin sunuculuğunu Murat Ceylan yaptı. Aldığı ölüm haberiyle yıkılan Murat Ceylan, ölüm haberini yarışmacılara verirken konuşmakta zorlandı.

Survivor’da en acı konsey: Gözyaşları sel oldu

Ünlü sunucu konuşmasında, “Ekibimizden, ailemizden çok değerli biri, canımız parçamız bizden koptu. Bir süredir boğuştuğu amansız hastalığa maalesef Alpay abimiz yenik düştü. Bugün ben de sınanıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ayakta durmakta güçlük çekiyorum, kelimeleri seçemiyorum. Alpay abi şahsım adıma çocukluğumdan beri tanıdığım, bana abilik yapan biriydi. Sizler de yakından tanıyordunuz, çoğunuzun anıları vardı" ifadelerini kullandı.

Survivor’da en acı konsey: Gözyaşları sel oldu

YARIŞMACILAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Murat Ceylan'ın üzücü haberi vermesinin ardından yarışmacılar da gözyaşlarını tutamadı. Annesini kanserden kaybeden Merve Aydın, konseyde duygusal anlar yaşadı. Kanserden nefret ettiğini söyleyen Aydın, Alpay Kazan’ın ailesine sabır diledi. Diğer yarışmacılar da gözyaşlarına hakim olamayarak üzüntülerini dile geçirdi.

Survivor’da en acı konsey: Gözyaşları sel oldu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...