Survivor’dan kovulan Semih Öztürk kendini tutamadı: Ardahan’ın duygularıyla oynadılar

Düzenleyen:
Survivor’dan kovulan Semih Öztürk kendini tutamadı: Ardahan’ın duygularıyla oynadılar

MAGAZİN Haberleri

Survivor Ekstra programının sunuculuğunu yapan ve kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk, Survivor All Star 2022'ye veda eden Ardahan Uzkanbaş’ın elenmesi ile ilgili şaşırtan yorumlar yaptı. Öztürk, Twitter hesabından “Bazı yarışmacılar hiçbir zaman tehdit görmedikleri Ardahan'ı bugünlere kullanmak için sakladılar, Ardahan’ın duygularıyla oynadılar” ifadelerini kullandı.

Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya mücadele ettiği yarışmada birincilik hayallerine bir isim daha veda etti. SMS oylamasında en az oyu alarak yarışmadan ayrılan isim Ardahan Uzkanbaş oldu.

“TEBRİKLER Mİ DİYEYİM, AYIP MI BİLEMEDİM”

Survivor Ekstra programından kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk kendini tutamayarak bu elenme hakkında Twitter hesabından yorum yaptı.

Öztürk yorumunda “Mahalle baskısıyla kendilerinin potaya yazılmasını yasakmış gibi kabul ettirip diğerlerini ezen yarışmacılar var. Bunlar öyle bir yapılanma oluşturdular ki 5 ay yatsalar, herkesi fırçalasalar da takım arkadaşları tarafından yine yazılmayacaklar. Tebrikler mi diyeyim, ayıp mı bilemedim" ifadelerini kullandı.

“ARDAHAN’I BUGÜNLERE KULLANMAK İÇİN SAKLADILAR”

Furkan Dede’nin “Semih Öztürk bazı yaşanan özel sebeplerden ötürü bu sezonda bizimle birlikte olamayacak" dediği sunucu, daha sonra bir paylaşım daha yaptı.

“Bazı yarışmacılar hiçbir zaman tehdit görmedikleri Ardahan'ı bugünlere kullanmak için sakladılar. Yoksa Ardahan'ın varlığı ya da yokluğuyla ilgili bir duygu ya da düşünceleri hiçbir zaman olmadı. Ardahan'ın duygularıyla oynadılar ve bunu hiç acımadan yaptılar. Kimdir bunlar?”

Survivor’dan kovulan Semih Öztürk kendini tutamadı: Ardahan’ın duygularıyla oynadılarSemih Öztürk'ün Twitter paylaşımları...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...