'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası: Depremzedelere destek için ortak yayın yapılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6’lık depremler Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açtı. ‘Asrın felaketi’ olarak nitelenen felaket sonrası TGRT Haber, TGRT Euro, TGRT Belgesel’in de aralarında olduğu yardım gecesi düzenlenecek. 15 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak kampanyaya tüm ulusal, bölgesel ve yerel televizyon kanallarının yanı sıra radyo istasyonları da katılacak.

Ülkeyi hüzne boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için Türkiye’deki kanallar ve radyolar bir araya geliyor. Depremzedeler için büyük yardım gecesi 15 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de gerçekleşecek.

Yardım gecesine yerel, bölgesel, ulusal tüm televizyon kanallarının yanı sıra radyo istasyonları da katılım sağladı.

Televizyon kanallarının katkısı ve ortaklığıyla düzenlenecek yardım kampanyası programı tüm kanallar ve radyo istasyonları tarafından ortak yayınla izleyiciye ulaştırılacak. 
Yardımlar, Kızılay ve AFAD’ın hesaplarında toplanacak.

Türkiye’nin tek yürek olacağı canlı yayın tüm kanallarda aynı anda ekranlara gelecek. Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk depremzedelere destek olacak.

'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası: Depremzedelere destek için ortak yayın yapılacak

RTÜK: YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ

RTÜK'ten yapılan açıklamada da "Medya kuruluşlarımız tarafından 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00’de yapılması planlanan “TÜRKİYE TEK YÜREK” yardım kampanyası dev bir organizasyona dönüştü. Yerel, bölgesel, ulusal tüm medya kuruluşlarımız organizasyona katılmak için harekete geçti. Organizasyonun yurt içinden ve ülke dışından yayınlanması için hazırlıklar son aşamada. Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekranlar ve radyolar tek yürek olacak. RTÜK olarak medyamızın bu çok anlamlı ve ulvi dayanışmasını takdir ediyor ve yürekten destekliyoruz" denildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emrah kaçan 15 Şubat 2023 22:46

Ölkemizde olan kötü olaylardan dolayı çok özgünüz.Yaralarımızı beraber saracağız.öğrenciyim ve babaannemin adına 2bin TL bağış yatım

Sonraki Haber Yükleniyor...