Ukraynalı aktris Mila Kunis mülteciler için bağış kampanyası başlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Ukraynalı aktris Mila Kunis mülteciler için bağış kampanyası başlattı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Hollywood'un ünlü çifti, Mila Kunis ile Ashton Kutcher Ukrayna için yardım kampanyası başlattı. İki yıldız birlikte 3 milyon dolar toplamayı planlıyor.

ABD’de yaşayan Ukrayna doğumlu aktris Mila Kunis, Rusya saldırısı sonrasında ülkesinde başlayan insanlık dramına duyarsız kalmadı.

“UKRAYNALI OLMAKTAN HİÇ BU KADAR GURUR DUYMAMIŞTIM”

Kunis, aktör kocası Ashton Kutcher ile birlikte mülteciler için yardım kampanyası başlattı. Instagram hesaplarında birlikte video paylaşan çift, 3.000.000 dolar toplamayı hedefliyor. Kunis, videoda, “1983’te Ukrayna’nın Chernivtsi şehrinde doğdum. 1991’de Amerika’ya geldim. Kendimi hep bir Amerikalı olarak gördüm ve bu ülkenin bana ve aileme verdiklerine minnettarım. Ama bugün Ukraynalı olmaktan hiç bu kadar gurur duymamıştım” dedi.

“UKRAYNA HALKINI DESTEKLEMEMİZ GEREKİYOR”

Ashton da araya girerek şakayla kendisinin de bir Ukraynalı ile evli olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Kunis, “Ukrayna halkı güçlü ve cesur ama güçlü ve cesur olmanız, desteğe layık olmadığınız anlamına gelmez. Ukrayna halkını desteklememiz gerekiyor” ifadesini kullandı. Paralar halen Ukraynalı mülteciler için yardım faaliyetlerinde bulunan Flexport.org ve Airbnb.org kurumlarına verilecek.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...