Ünlü oyuncudan nostaljik paylaşım: Fotoğraf çekildiği sırada kolum kırıktı

Düzenleyen:
Ünlü oyuncudan nostaljik paylaşım: Fotoğraf çekildiği sırada kolum kırıktı

MAGAZİN Haberleri

Müzik ve sanat dünyasının ünlü isimleri paylaştıkları çocukluk ve gençlik fotoğraflarıyla şaşırtıyor. Bu paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Ezel dizisinin yıldızı 'Mert Uçar' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Kemal Uçar, nostaljik bir fotoğraf paylaştı. Sosyal medyadan çocukluk fotoğrafına yer veren Uçar, altına “Fotoğraf çekildiği sırada kolum kırıktı” yazdı.

Oyuncu Kemal Uçar, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. “Yamak Ahmet” , “Yedi Güzel Adam”, “Can Kırıkları” adlı projelerde yer alan ve “Ezel” dizisinde Mert karakterini canlandıran Kemal Uçar, takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

Ünlü oyuncudan nostaljik paylaşım: Fotoğraf çekildiği sırada kolum kırıktıTiyatro kökenli olan Kemal Uçar, Sınıf ve Ezel dizilerinde başladığı televizyon kariyerine son olarak Payitaht Abdülhamit ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizilerinde devam etti.

“BU ÇOCUĞU DAHA FAZLA MUTLU EDEBİLİRDİM”

37 yaşındaki oyuncu,  eski bir fotoğrafını Instagram'dan yayınladı. Uçar, altına “Fotoğraf çekildiği sırada kolum kırık, alnımın sağ üst tarafı yaralıydı. Düğmemi koparmıştım... Önlüğüm lekeli, önümdeki defter, kalem ve abaküs bana ait değil. Hayatın bana ne getireceğini bilmiyorum. En önemlisi bütün bunlar pek de umurumda değil. Ama ne zaman bu fotoğrafa baksam, 'Bu çocuğu daha fazla mutlu edebilirdim' diyerek düşünmekten kendimi alamıyorum. Geçenlerde Eda Abat 'Onu mutlu edecek zamanın hala var' dedi. Umarım öyledir” yazdı.

Ünlü oyuncudan nostaljik paylaşım: Fotoğraf çekildiği sırada kolum kırıktıKemal Uçar'ın paylaştığı fotoğraf

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...