Yabani dizisi Alaz kim, gerçek adı nedir? Bertan Asllani kimdir, aslen nereli kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yabani dizisi Alaz kim, gerçek adı nedir? Bertan Asllani kimdir, aslen nereli kaç yaşında?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fox Tv ekranlarında her salı akşamı büyük bir merakla takip edilen Yabani dizisindeki Alaz karakteri izleyicilerin dikkatini çekiyor. Alaz karakterini canlandıran Bertan Asllani kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nereli?

Başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert gibi oyuncuların bulunduğu, Yabani dizisinin en çok konuşulan karakterlerinden Alaz’ı canlandıran Bertan Asllani kimdir, kaç yaşındadır? Bertan Asllani evli mi?  

Yabani, köklü bir aileden kaçırılarak sokaklara düşen Yaman’ın, yıllar sonra evine ve ailesine dönmesini ve ailesi içindeki varoluş mücadelesini anlatıyor. Eylül ayından bu yana yayın hayatına devam eden Yabani, her salı 20.00’de Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

YABANİ ALAZ KİMDİR? 


Zengin bir ailede doğan Alaz Soysalan, kibirli, hırçın ve öfkeli bir gençtir. Soysalan ailesinin tek erkek torunudur. Bu nedenle fazla özgüvenlidir. Dedesinin ve annesinin gözüne girmek hayattaki en büyük amaçlarından biridir ancak Yaman’ın hayatlarına girmesiyle dengeler değişecektir. 

BERTAN ASLLANİ KİMDİR?

Bertan Asllani, 3 Temmuz 1990 yılında Üsküp’te doğdu. Çocukluk ve gençlik dönemini Üsküp’te geçirdi. Eğitim hayatına devam ederken bir yandan da müzik ve oyunculukla ilgilendi. Ardahan Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulundan mezun oldu. Henüz ortaokuldayken müzik stüdyosunu kurdu ve Makedonya’da başlayan müzik kariyeri İstanbul’da devam etti. Bertan Asllani Makedanyo’da müzisyen Türkiye’de ise daha çok oyuncu kimliği ile tanınmaktadır. İstanbul’a yerleştikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk dersleri aldı. Bertan Asllani, Türkiye’de ilk kez 2011 yılında Pis Yedili dizisinde ekran tecrübesini yaşadı. Göç Zamanı, Akrep, Öğrenci Evi, Evlilik Hakkında Her Şey, Gecenin Ucunda dizilerinde oynadı. Son olarak Disney yapımı Atatürk filminde rol aldı. 

BERTAN ASLLANİ EVLİ Mİ?



Bertan Asllani, kendisi gibi oyuncu olan Selena dizisinin Kıvılcım’ı Hazal Şenel ile 2020 yılında evlendi. 


Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...