Aile Dizisi ne zaman başlıyor? Aile Dizisi bu akşam var mı yok mu? İşte Show TV yayın akışı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aile Dizisi ne zaman başlıyor? Aile Dizisi bu akşam var mı yok mu? İşte Show TV yayın akışı

MEDYA Haberleri

Show TV ekranlarının heyecanla beklenen dizisi “Aile Dizisi” için geri sayım başladı. Ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı diziden ilk fragmanlar yayınlanmıştı. Ülkemizde derin bir üzüntüye neden olan depremler nedeniyle yayın tarihi ertelenen Aile Dizisi’nin yeni bölümünün ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu. Peki, Aile Dizisi ne zaman başlıyor? Aile Dizisi bu akşam var mı yok mu? İşte Show TV yayın akışı…

Ay Yapım’ın üstlendiği Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nin başrol olduğu Aile Dizisi’nin ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Öyle ki diziyi heyecanla bekleyen izleyiciler arama motorlarına “Aile Dizisi ne zaman başlıyor? Aile Dizisi bu akşam var mı yok mu?” yazarak cevap arıyor. Show TV yayın akışının belli olmasının ardından dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı belli oldu. Peki, Aile Dizisi ne zaman başlıyor? Aile Dizisi bu akşam var mı yok mu? İşte Show TV yayın akışı...

Aile Dizisi ne zaman başlıyor? Aile Dizisi bu akşam var mı yok mu? İşte Show TV yayın akışı

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ TARİHTE?

Ülkemizde derin bir üzüntüye neden olan depremler nedeniyle yayın tarihi ertelenen Aile Dizisi’nin yeni bölüm SHOW TV yayın akışında yer almıyor. Heyecanla beklenen dizinin önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.

21 ŞUBAT 2023 SHOW TV YAYIN AKIŞI

  • 06:00 Aziz
  • 09:00 Bu Sabah
  • 11:00 Bir Şansım Olsa
  • 12:00 Kızılcık Şerbeti
  • 15:00 Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme
  • 18:45 Show Ana Haber
  • 20:00 Yerli Sinema Mucize Aşk
  • 22:15 Yerli Sinema Mucize Aşk
  • 00:00 Gelsin Hayat Bildiği Gibi
  • 02:30 Baba

AİLE DİZİSİ YÖNETMENİ VE SENARİSTİ KİM?

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği Show TV’de ekranlara gelecek ‘Aile’ dizisi Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’u bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Aile Dizisi ne zaman başlıyor? Aile Dizisi bu akşam var mı yok mu? İşte Show TV yayın akışı

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizide ikiliye Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...