How I Met Your Mother’ın Ted’i Josh Radnor yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler gözlerine inanamadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
How I Met Your Mother’ın Ted’i Josh Radnor yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler gözlerine inanamadı

Medya Haberleri

Hala replikleri ile sosyal medyada ses getiren How I Met Your Mother dizisinin Ted Mosby karakteriyle tanınan Josh Radnor’un son halini görenler gözlerine inanamadı. İşte Josh Radnor’un son hali…

2000’li yılların fenomen yapımlarından biri olan How I Met Your Motherdizisi, 2005 yılında başlayıp, 2014 yılına kadar devam etmişti. Farklı konusu ve komedi sahneleri ile hafızalara kazınan How I Met Your Mother dizisinin tüm dünyada ses getiren bir yapım olmasının ardından, dizide rol alan pek çok isim de popüler oldu. O isimlerden biri olan Josh Radnor, yıllar sonra ortaya çıktı.

Ekranlardan bir süredir uzak kalmış olan Josh Radnor, How I Met Your Mother dizisinde canlandırdığı Ted Mosby karakteri ile tüm dünyanın tanıdığı isimlerden biri olmuştu. Şimdilerde ne yaptığı ile çok merak edilen ünlü oyuncunun son hali ortaya çıktı. Görenlerin tanımakta zorlandığı Josh Radnor’ın son hali sosyal medya platformlarına da damga vurdu. İşte Josh Radnor’un son hali…

How I Met Your Mother’ın Ted’i Josh Radnor yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler gözlerine inanamadı

HOW I MET YOUR MOTHER’IN TED’İYDİ

Tam adı Joshua Radnor olan ünlü oyuncu Josh Radnor, 29 Temmuz 1974 tarihinde dünyaya geldi. 2000-2001 yıllarından bu yana aktif olarak oyunculuk yaşamını sürdüren Josh Radnor’ı tüm dünyanın tanıdığı yapım, hiç kuşkusuz, How I Met Your Mother oldu. Dizide Ted Mosby karakterini canlandıran ABD’li oyuncu, ilk rolünü 2000 yılında televizyonda 2001 yılında ise sinemada almıştı. Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik ve senaristlik alanında da çalışmalar yapan ünlü oyuncunun son hali merak ediliyorken; sosyal medyaya düşen bir fotoğraf, How I Met Your Mother hayranlarını şoke etti.

How I Met Your Mother’ın Ted’i Josh Radnor yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler gözlerine inanamadı

10 YILDA BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Sinemaya 2001 yılında Not Another Teen Movie isimli yapımın Tour Guide karakteri ile başlayan Josh Radnor, 2010 yılında Happythankyoumoreplease (Sam Wexler); 2012 yılında Liberal Arts (Jesse Fisher); 2013 yılında Afternoon Delight (Jeff); 2013 yılında ise The Galapagos Affair: Satan Came to Eden (John Garth) isimli filme oynadı. Televizyon kariyerine 2000 yılında Welcome to New York dizisine konuk oyuncu olarak başlayan Josh Radnor, hemen ardından Law & Order, The Court, ER, Six Feet Under, Miss Match, Judging Amy gibi sevilen Amerikan yapımlarında boy gösterdi. Asıl çıkışını How I Met Your Mother dizisinin Ted Mosby karakteri ile yaşayan Josh Radnor, televizyonda en son 2016 yılında Mercy Street dizisinde Jedediah Foster karakterini canlandırdı. Bir süredir ortalarda gözükmeyen Josh Radnor’ın yeni hali ise görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncunun yaklaşık 10 yıl önce rol aldığı How I Met Your Mother dizisindeki halini hatırlayanlar; “Sana ne olmuş böyle…” gibi yorumlarda bulundu.

Düzenleyen:  - Medya
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...