Kızılcık Şerbeti Pembe’den baş düşmanı Alev’e övgü dolu sözler… Kimse beklemiyordu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti Pembe’den baş düşmanı Alev’e övgü dolu sözler… Kimse beklemiyordu

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu, dizideki rakibi Alev (Müjde Uzman) ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.

Kızılcık Şerbeti'ninAbdullah'ı (Settar Tanrıöğen), Pembe'si (Sibel Taşçıoğlu) ve Alev'i (Müjde Uzman) Bloomberg HT'de yayınlanan Ali Sunal ile Aramızda programına konuk oldu. Ünlü oyuncular merak edilen soruları cevapladı, ortaya samimi bir sohbet çıktı.

SİBEL TAŞÇIOĞLU: MÜJDE UZMAN ÇOK SEMPATİK

Dizide Alev ile kocası Abdullah’ın yakınlaşması Pembe’yi çileden çıkarıyor. Pembe ile Abdullah sık sık Alev yüzünden tartışıyor. Gerçek hayatta iyi anlaştıklarına vurgu yapan Sibel Taşçıoğlu, dizideki bu üçlünün sevilmesinde Müjde Uzman’ın rolünün büyük olduğuna vurgu yaptı ve ünlü oyuncuya övgü dolu sözler söyledi:

“Normalde dizinin içindeki diğer hikayelere baktığımızda seyirci, ya sağlam bir yerden karşı çıkıyor ya taraf tutuyor ama bence bu üçlüye seyircinin ilgi göstermesinin Alev karakterinden kaynaklandığını düşünüyorum. Müjde Uzman o kadar sempatik ki… Yanlış şeyler yapsa da Alev o kadar sempatik davranıyor ki bence bu üçlünün sevilmesinde Alev’in payı büyük.”

Kızılcık Şerbeti Pembe’den baş düşmanı Alev’e övgü dolu sözler… Kimse beklemiyordu

MÜJDE UZMAN: ALEV GİBİ KONUŞMAYA BAŞLADIM

Çok mutlu olan Uzman ise Taşçıoğlu’na şu sözlerle karşılık verdi:

“Bu sözler karşısında ise Müjde Uzman aşırı onore oldum. Şaka maka 20. senem. Kendime gerçekten bir karakter oluşturduğumu hissettiğim ilk rolüm. Çok teşekkür ederim bu sözleri sizden duyduğum için. Çünkü ben hiçbir şeyi böyle hırsla yapan biri değilim, yalnızca iyi yapmaya çalışırım. Bana ilk defa komik ve espri yapabileceğim bir rol geldi. Ben de içimdeki bütün komediyi katmaya çalıştım. Ben gerçek hayatta da zaman zaman Alev gibi konuşmaya başladım, Alev bazen benim gibi konuşuyor. Onun dışında da harika partnerlerim var, ekibimiz şahane.”

“SENARYO GÜNDELİK HAYATIN İÇİNDEN”

Öte yandan dizinin Abdullah’ı Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’nin izlenme sırrını “En başta senaryo, ikincisi en az o kadar önemli olan cast ve reji. Hepsi bir arada. Yapım, senaryo, cast, reji son derece uyumlu. Benim meslek hayatımda ilk defa yaşadığım bir şey... Senaryo yerli yerinde, mantığa yakın, gündelik hayatın içinden” sözleriyle açıkladı.

Tanrıöğen’in sözlerine katılan Sibel Taşçıoğlu ise “Çok gerçek bir yerden anlatıyoruz hikâyeyi, insanlar da ‘Ben bunun aynısını yaşıyorum' diyorlar" sözleriyle dizinin başarı sırrından söz etti.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...