Rıza Baba Zafer Ergin öldü mü? Arka Sokaklar bitti mi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MEDYA Haberleri

Kanal D ekranlarının efsane dizisi Arka Sokaklar hakkında birçok soru izleyiciler tarafından merak ediliyor. Özellikle “Rıza Baba Zafer Ergin öldü mü? Arka Sokaklar bitti mi?” gibi sorular dizinin sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. Bir süredir yeni bölümleri ekranlara gelmeyen Arka Sokaklar’da üzücü haberler arka arkaya geldi. Peki, Rıza Baba Zafer Ergin öldü mü? Arka Sokaklar bitti mi? İşte detaylar…

Kanal D ekranlarının 10 yılı aşkın yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölüme iple çeken izleyiciler dizinin akıbetini merak ediyor. Sevilen dizide Mesut komiserin gidişi büyük bir üzüntüye sebep olurken bir iddia da Rıza Baba’dan geldi. Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin’in diziden ayrıldığı iddia edildi. Peki, Rıza Baba Zafer Ergin öldü mü? Arka Sokaklar bitti mi? İşte detaylar…

Rıza Baba Zafer Ergin öldü mü? Arka Sokaklar bitti mi?

RIZA BABA ZAFER ERGİN ÖLDÜ MÜ? ARKA SOKAKLAR RIZA BABA AYRILDI MI?

Ekranların 17 sezondur kesintisiz ve soluksuz yayınlanan dizisi Arka Sokaklar’da seyircileri üzen bir ayrılık haberi yaşandı. Sevilen dizinin çekimlerine 45 gün ara verilirken Rıza Baba karakterini canlandıran ünlü oyuncu Zafer Ergin’le yolların ayrıldığı öğrenildi.

Dizinin yapım şirketi Ender Film, ara verilen süreçte ayrılmak isteyen ve iş bulanların ayrılabileceğini açıklamıştı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Zafer Ergin ile Arka Sokaklar arasında 17 yıl süren işbirliği sona erdi. Sözleşmeyi fesheden Ergin yeni projeleri değerlendirecek.

MESUT KOMİSER DE GİTMİŞTİ

Mesut komiser rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Şevket Çoruh da sezon başında diziden ayrılmış ve izleyenleri şoke etmişti. Mesut komiserin diziden ayrılmasının ardından, dizinin 17. Sezonunda izlenme oranlarında büyük düşüş meydana gelmişti.

ARKA SOKAKLAR BİTTİ Mİ?

Fenomen dizi Arka Sokaklar’ın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Yapımcı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle dizinin çekimlerine 45 gün ara verildiği duyuruldu.

Arka Sokaklar son kez 18 Kasım Cuma akşamı 638. bölümüyle ekranlara gelmişti.

Dizinin oyuncularından İlker İnanoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz" demişti.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...