Aday listesinin analizi: 15 şehirde mevcutlarla devam, Eskişehir'e eski İyi Partili vekil

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aday listesinin analizi: 15 şehirde mevcutlarla devam, Eskişehir'e eski İyi Partili vekil

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti’nin açıklanan 26 adayı arasında 3 yeni, 6 da eski milletvekili bulunuyor. Aralarında Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Erzurum, Ordu, Denizli’nin de bulunduğu 16 ilden 15’inde mevcut başkanlarla yola devam edilecek. Eski İyi Partili Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Eskişehir adayı oldu.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - AK Parti’nin aday listesinde 3’ü yeni olmak üzere 9 vekil bulunuyor. Aday gösterilen mevcut milletvekilleri; Murat Kurum, Nebi Hatipoğlu ve Mustafa Savaş... Ayrıca, yönetimi AK Parti’de bulunan 16 belediyeden sadece Samsun’da farklı bir isimle yarışa girilecek.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir tekrar aday gösterilmedi. Demir’in yerine Halit Doğan aday gösterildi. Bursa, Erzurum, Kocaeli, Ordu, Balıkesir, Denizli, Bingöl, Düzce, Elâzığ, Giresun, Isparta, Rize, Tokat, Bitlis ve Yalova’da ise mevcut belediye başkanlarıyla yola devam edilmesi kararlaştırıldı. Eskişehir’de de geçtiğimiz günlerde İyi Parti’den istifa ederek AK Parti saflarına katılan Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu aday gösterildi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...