AK Parti'de bir ilk! Erdoğan, aday tercihlerini 'kapalı zarfta' istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti'de bir ilk! Erdoğan, aday tercihlerini 'kapalı zarfta' istiyor

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti MKYK toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan bir toplantıya daha katılacak. Erdoğan'ın Ankara, İzmir ve Adana teşkilat üyelerine kimi aday görmek istediklerini soracağı toplantıda, cevapları kapalı zarfla istediği öğrenildi.

AK Parti'de yerel seçimlere yönelik aday belirleme süreci devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, Ankara, İzmir ve Adana teşkilat üyelerine yönelik bir toplantı yapılacağı öğrenildi.

Parti teşkilatı üyelerine hangi adayları görmek istediklerinin sorulacağı toplantıda, Erdoğan'ın cevapları ise kapalı zarf usulüyle alınacağı belirtiliyor.

NTV'nin aktardığına göre; Ankara, İzmir ve Adana illerinden gelen teşkilat üyelerine aday tercihleri kapalı zarflar içinde sunacak.

AK Parti'de daha önce uygulanmamış bir yöntem olan bu temayül yoklaması, aday belirleme sürecinde farklı bir yaklaşımı temsil ediyor.

Aday belirleme sürecinin devamında, AK Parti'nin olmayan şehirlere yönelik temayül yoklamalarının da ilerleyen günlerde gerçekleştirileceği belirtiliyor. 

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sarıçam adana13 Aralık 2023 08:43

Mustafa yıldız ismi saricama yakışır

Sonraki Haber Yükleniyor...