Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

CHP-HDP Nevruz’u terör propagandasına dönüştü! PKK elebaşına özgürlük istediler

CHP-HDP Nevruz’u terör propagandasına dönüştü! PKK elebaşına özgürlük istediler
Başlık ResmiCHP-HDP Nevruz’u terör propagandasina dönüstü! PKK elebasina özgürlük istediler

HDP Diyarbakır’da Nevruz etkinliği düzenledi. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun da katıldığı ve terör propagandasına dönüşen kutlamalarda PKK elebaşı Abdullah Öcalan’a özgürlük istendi.

Kaydet
a- | +A

Seçime sayılı günler kala CHP-HDP arasındaki gizli ittifak da ayyuka çıkmaya başladı. CHP’li vekil Sezgin Tanrıkulu, HDP’nin düzenlediği Nevruz etkinliğinde yer aldı. Etkinlikte konuşma yapan Ahmet Türk, terörist başı Abdullah Öcalan için özgürlük istedi.

Diyarbakır'da HDP öncülüğünde düzenlenen Nevruz etkinliğine katılan CHP'li Sezgin Tanrıkulu, HDP'liler ile saf tuttu. Ahmet Türk ise etkinlikte yaptığı konuşmada Abdullah Öcalan'a özgürlük istediklerini söyledi.

Bağlar ilçesinde HDP öncülüğünde Nevruz etkinliğinin yapılacağı alanda İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yoğun güvenlik önlemi alındı. Sabahın erken saatlerinde vatandaşlar alana gelmeye başladı.

BAKMADAN GEÇME
CHP-HDP Nevruz’u terör propagandasına dönüştü! PKK elebaşına özgürlük istediler
HABER

CHP-HDP Nevruz’u terör propagandasına dönüştü! PKK elebaşına özgürlük istediler

Van
HABER

Van'da nevruz kutlamalarında “Terör Propagandası" yaparak polise taş attılar: 34 gözaltı

TERÖRİSTBAŞINA ÖZGÜRLÜK İSTEDİ

HDP öncülüğündeki Nevruz kutlamasına yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetli katıldı. Katılımcılar arasında bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da HDP'liler ile saf tuttu. Konuşmacılardan Ahmet Türk, bölücü terör örgütünün sözde lideri Abdullah Öcal için özgürlük istedi. Türk, Öcalan’ın esaretine son vermek istediklerini ifade etti.

VAN’DA DÜZENLENEN NEVRUZ KUTLAMASI DA TERÖR PROPAGANSINA DÖNÜŞMÜŞTÜ

Geçtiğimiz gün Van’da HDP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen nevruz kutlamalarında PKK’nın sözde bayrağını simgeleyen paçavra açılmış ve 'Terör Örgütü Propagandası' yaparak polise taş atan 34 şahıs gözaltına alınmıştı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İHA

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.