CHP lideri Özgür Özel'in yaman çelişkisi, 4 sene önceyi unuttu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP lideri Özgür Özel'in yaman çelişkisi, 4 sene önceyi unuttu

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, 2020 yılında olağanüstü toplantı konusundaki açıklamaları ile bugünkü tavrının tamamen birbirine zıt olduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi ANKARA - Anayasa Mahkemesinin, Can Atalay’la ilgili ikinci “hak ihlali” kararına rağmen Yargıtay geri adım atmayınca devreye giren CHP, 16 Ocak’a kadar tatilde olan Meclis’in salı günü olağanüstü toplanmasını istedi. Muhalefet partilerinden de destek verenler oldu.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

4 SENE ÖNCE 'İÇ TÜZÜĞE AYKIRI' DEDİ

Özgür Özel’in, 2020 yılında olağanüstü toplantı konusundaki açıklamaları ile bugünkü tavrının tamamen birbirine zıt olduğu ortaya çıktı. Özel, dört sene önce TBMM’nin “Çalışmama” kararı aldığı dönem içinde, olağanüstü toplantı çağrısı için “Anayasa ve iç tüzüğe aykırı” demişti. Bu arada Ankara 2 No.lu Barosundan Yargıtay’ın Can Atalay kararıyla ilgili açıklama geldi. Baro “Karar, anayasaya uygun, hukuk çerçevesinde tam ve eksiksiz” yorumunu yaptı. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...