Sezai Temelli'den 'Başak Demirtaş başvuru yaptı' iddialarına yalanlama

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sezai Temelli'den 'Başak Demirtaş başvuru yaptı' iddialarına yalanlama

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul'dan DEM Parti'nin adayı olup olmayacağı merak konusu olan Başak Demirtaş'ın adaylık başvurusunda bulunduğunu açıkladığı iddia edilen DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, iddiaları yalanladı. Temelli, "Öyle bir açıklamam hiç olmadı" dedi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçim için siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken İstanbul'un ana gündemi adaylar üzerinden şekilleniyor. CHP, mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile devam derken; AK Parti rotayı kentsel dönüşüm çalışmaları üzerinden belirleyerek eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u aday gösterdi.

İYİ Parti İBB adaylığına Buğra Kavuncu ile hazırlanırken; Saadet Partisi de Birol Aydın ismini duyurdu. İYİ Parti'den istifa eden Taylan Yıldız ise bağımsız aday olarak pusulada yer alacak. İstanbul'un aday kulislerinde ise DEM Parti'den aday olacağı iddia edilen Başak Demirtaş var.

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Başak Demirtaş'ın İstanbul için adaylık başvurusu yaptığına dair açıklamaları olduğu iddialarını sosyal medya hesabından yalanladı. Temelli, "Sayın Başak Demirtaş’ın “İstanbul için DEM Parti'ye başvuru yaptı” şeklinde bir açıklamam hiç olmadı. Basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.  Yeni bir açıklamam da yok. Kamuoyunun bilgisine" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...