Genel merkezde 'olağanüstü hal'! CHP kalan adayları yarın belirleyecek

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Genel merkezde 'olağanüstü hal'! CHP kalan adayları yarın belirleyecek

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

CHP yerel seçime yönelik kalan belediye başkan adaylarını belirlemek için yarın PM'yi toplayacak. Öte yandan aday belirleme çalışmaları nedeniyle genel merkeze 2 gün ziyaretçi alınmayacak.

Partiler, yerel seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Siyaset arenasındaki ana gündem maddesi ise belediye başkan adayları... CHP de yarın kalan adayları belirlemek için Parti Meclisi'ni (PM) toplayacak.

CHP, bugüne kadar 622 seçim çevresinde adayını açıklarken, aralarında İzmir ve Antalya'nın da bulunduğu yaklaşık 700 seçim çevresi için de anket ve temayül yoklaması çalışmalarını tamamladı.

Bu kapsamda CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) cuma saat 13.00'te toplanacak. MYK'nin ardından akşam saatlerinde Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında PM toplantısı yapılacak.

2 GÜN GENEL MERKEZE ZİYARETÇİ ALINMAYACAK

Toplantıda kalan seçim çevrelerinin büyük çoğunluğu için adayların açıklanacağı öğrenildi.

Öte yandan, CHP, aday belirleme çalışmaları nedeniyle yarın saat 09.00'dan itibaren 2 gün parti genel merkezine ziyaretçi alınmayacağını bildirdi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...