'Hayırlı olsun'a gelmişlerdi! YRP'li Gülpınar, belediye personelini 'çok işimiz var' deyip geri çevirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Politika Haberleri

Yerel seçimlerde sürpriz sonuç elde edilen yerlerden olan Şanlıurfa'da koltuk Yeniden Refah Partisi'ne geçti. Başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Kasım Gülpınar, kendisini tebrik etmek için gelen personele, "Tebriklerinizi kabul ediyorum ama görevinizin başına dönerseniz memnun olurum. Yapacak çok işimiz var" dedi. Gülpınar, önceki başkan Beyazgül'e ise hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerin biri büyükşehir olmak üzere 2, 69 ilçe ve beldede başarı elde eden Yeniden Refah Partisi'nde başkanlar koltuğuna oturuyor. 

Şanlıurfa'da oyların yüzde 38,87'sini alan Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti'li Zeynel Abidin Beyazgül'den görevi devraldı. Görevi devralan Gülpınar'ın kendisini kutlamaya gelen belediye personeline söyledikleri ise törene damga vurdu.

'YAPILACAK ÇOK İŞİMİZ VAR'

Tebrik için gelenlere teşekkür eden Gülpınar, "Tebriklerinizi kabul ediyorum ama görevinizin başına dönerseniz memnun olurum. Acil yapılacak çok işimiz var" diyerek personeli makam odasından gönderdi.

'Hayırlı olsun'a gelmişlerdi! YRP'li Gülpınar, belediye personelini böyle geri çevirdi - 1. Resim

'ZEYNEL BAŞKAN'A TEŞEKKÜR EDERİM'

Gülpınar, devir teslim töreni sırasında yaptığı konuşmada da "Ben tekrar Zeynel Başkan'a ve ekibine yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz bunu daha da ileriye götürmek düsturuyla, amacıyla yola çıktık. Halkın takdirine sunduk. İnşallah halkın beklentilerini de bu yönde boşa çıkarmayacağız.

'Hayırlı olsun'a gelmişlerdi! YRP'li Gülpınar, belediye personelini böyle geri çevirdi - 2. Resim

Şanlıurfa'yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti gösterip başka bir zamanda da bayrağı bir başkasına devredeceğiz inşallah bu işin doğasında var. Tabiatında var. Ben tekrar teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum bütün Urfa'ya" ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - Politika
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emir 5 Nisan 2024 00:51

Bence ayıp kameraya güzel oynamış bi hoşbulduk deyip personelden beklentilerini söyleyip gönderebilirdi her makam herkese uymaz başkana bol gelmiş

Sonraki Haber Yükleniyor...