CHP'de gergin aday tanıtım toplantısı: İmamoğlu, partililer tarafından protesto edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı toplantıda bir grup partili tarafından protesto edildi. PM kararlarına karşı protestolara ilişkin İmamoğlu, "Farklı düşüncesi olan bir grup arkadaşımız tepkisini gösteriyor. Bizim demokrasi anlayışımızda bunu yapabilirler" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

İmamoğlu, tanıtım toplantısında konuştuğu sırada bir grup partili protesto etti. İmamoğlu, "Farklı düşüncesi olan bir grup arkadaşımız tepkisini gösteriyor, tepkisini gösterme anlayışı bizim partimizde vardır. Bizim demokrasi anlayışımızda bunu yapabilirler. Burası Cumhuriyet Halk Partisi" dedi.

"3 GÜN SONRA KIRILAN GÖNÜLLER TAMİR EDİLİR"

İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bugün sizlerin karşısına tam kadro çıkıyoruz. Adaylarımız hayırlı olsun. İl başkanım sana teşekkür ediyorum. Herkesle bu süreci münazara ederim, burada etmem ama bu iddiayı ortaya koyan il başkanımızın hakkını teslim ederim.

Bugün burada tepkinizi gösteriyorsanız bu, buradaki il başkanının demokratlığındandır. Bugün de göstereceksiniz yarın da ama üç gün sonra kırılan gönüller tamir edilir. Bu sadece İstanbul'da bir seçim kazanma yolculuğu değil. İstanbul'da daha önemli işlerimiz var. Sonsuz bir mücadele gücü ile her türlü mücadeleyi vereceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu yoldan dönmek yok. Çok çalışacağız. Kaybedecek bir dakikamız, boşa harcayacak enerjimiz yok. 

Önemli bir misyonumuz var; 2019'da başlayan yerel yönetim devrimini daha ileriye taşıyacağız. Model olacağız, öncülük üstleneceğiz. 4,5 yılda çok büyük işler başardık. 31 Mart'tan sonra göreceksiniz, belediyeler halkçı belediyecilik anlayışı ile tanışacak. Elbette büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerinin birlikte iş yapması için aynı partiden olmaları gerekmiyor biz beş yıl içinde bunu da gösterdik."

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
KEMAL KARAOĞLU 13 Şubat 2024 11:03

BU İMAMOĞLU ÇOK PİŞKİN AMA BU SEÇİMDE TARİHİ FARK YİYECEK KENDİ İÇİNDE BİLE KIRILMALAR BAŞLADI GÜRSEL TEKİN BİLE İSTİFA ETTİ

Sonraki Haber Yükleniyor...