Bakan Soylu'dan 'iyi tanırım' dediği Akşener’e sorular: Kumar ve noter masası dediğin, burada başka işler dönüyor dediğin yere nasıl dönebildin?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Soylu'dan 'iyi tanırım' dediği Akşener’e sorular: Kumar ve noter masası dediğin, burada başka işler dönüyor dediğin yere nasıl dönebildin?

Seçim 2023 Haberleri

Bakan Soylu, “PKK ile iş tutanın Allah belasını versin” İYİ Parti lideri Akşener’e sert sözlerle yüklendi. Bakan Soylu, Akşener’e Bakan Soylu, “Kumar masası dediğin yere, noter masası dediğin yere, burada başka işler dönüyor dediğin yere nasıl dönebildin?” diye sordu.

Türkiye seçimlere gidiyor.. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için artık gün sayıyor. Seçimlere 3 gün kalırken siyasette hararetli tartışmaların ardı arkası kesilmiyor.

Katıldığı canlı yayın programında HDP’nin desteğini alan 6’lı masaya sert sözlerle yüklenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK’nın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklamalarına dikkat çekti.

PKK ile iş tutanın Allah belasını versin, PKK’nın yanından geçtiysem Allah beni rezil rüsva eylesin” sözlerini hatırlattı.

"NE KOYDULAR ÖNÜNE?"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sorular yönelten Bakan Soylu, "Zaten rezil olmuşsun. Siz PKK ile FETÖ’nün oyuncağı olmuşsunuz diye en yakınınızdakiler istifa etmiş. Artık bunu gizleme gereği bile duymuyorlar. Kumar masası dediğin yere, noter masası dediğin yere, burada başka işler dönüyor dediğin yere nasıl dönebildin? Ne koydular önüne?” ifadelerini kullandı.

Akşener’i çok iyi tanıdığını belirten Bakan Soylu, “Beraber çalıştık. Hem de şimdiki zamanda değil, kendisini en saf olarak değerlendirdiği zamanda… Bundan 30 yıl önce bildiğim bir Meral Akşener var. Şimdi ise biraz daha bu konularda tiyatro eğitimi almış, profesyonelleşmiş, memleket duygularını rencide etmiş, ezikliğini bağırarak çağırarak ortadan kaldırmaya çalışan bir Meral Akşener var.” dedi.

“BUNDAN DAHA REZİL BİR DURUM VAR MI?”

Açıklamalarına devam eden Bakan Soylu, şunları söyledi;

Millet her şeyi görüyor. Kimin ne olduğunu, ne olmadığını biliyor. Burada masanın üzerine PKK’yı çıkardılar, masanın altına da Akşener’i indirdiler. Bundan daha rezil bir durum var mı?

"ÇİLLER’İ VE ERDOĞAN’I SATMIŞSIN"

Akşener’in Tansu Çiller, Bahçeli ve Erdoğan’ı sattığını dile getiren Soylu, “Siyasette insanların aralarında hiç mi fikir ayrılığı olmaz. Tansu Çiller’i neden sattın? Devlet Bey’in partisine çökmeye çalışmışsın. Sonra sana parti kurdurtmuşlar. Çalışma arkadaşlarına bile kendini ifade edememişsin. Tayyip Erdoğan, parti kurarken birlikte toplumun karşısına çıkmışsınız. Kampa giderken ‘ben gelemem’ demişsin. Kılıçdaroğlu ile birlikte oturuyorsun, sonra da istediğin adayın çıkmayınca o masaya ‘kumar masası’ diyorsun. Koalisyon vadediyorsun, ‘Seçim bitince ağzımı açacağım deyip, daha seçim gelmeden ağzını kapatamıyorsun’ diyorsun.” dedi.

83 TERÖRİST KALDI

Türkiye’nin terörle amansız mücadelesini de değerlendiren Bakan Soylu, artık batı ile doğu arasında yatırım farkının kalmadığını dile getirdi.

Terörist sayısının 83’e indiğini de aktaran Soylu, şunları söyledi:

Bizim terörle mücadele konusunda bir şey söylememize gerek yok. Bizim karşımızdakiler bile ‘Evet, bunu yaptılar’ diyor. Gazi ve şehit aileleri açıklamalar yapıyor. Hem Akşener, hem CHP hem de PKK ile alakalı yorumlar var. Seçimi kazanmak için bugüne kadar verilen mücadeleyi nasıl silip süpürürler diyorlar. Ayıptır, günahtır. Ama bunlar milletin gözünün önünde oluyor.

Bu millet artık çocuklarını rahatça askere gönderebiliyor. Oysa yıllar önce durum farklıydı. Türkiye’de terörist sayısı 83’e düştü. 20’sini de saymayın. Kiminin kolu yok, kiminin bacağı yok. Onlar yurt dışına kaçmak istiyorlar ama kaçamıyorlar bütün yollar tıkalı. O mağaralarda hayvan gibi yaşıyorlar.

 Uzun yıllar sonra Türkiye’de bu anlamda huzur sağlanmış. Doğu ve Güneydoğu’da işler tam tersine dönüşmüş, turizm patlaması yaşanıyor. Tayyip Erdoğan, doğu ile batıyı birleştirmiş. Batıda ne varsa, doğuda da o var.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

 

 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...