Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serkan Kırıntılı polemiği

Serkan Kırıntılı polemiği

SPOR Haberleri

Tecrübeli kalecinin adının Beşiktaş ile anılması yeşil-beyazlıları rahatsız etti. Oyuncunun menajeri Canatar “Ben Beşiktaş ile görüşmedim ama onların ilgisi olabilir” cevabını verdi.

Beşiktaş, önümüzdeki sezonun kadrosunu şekillendirmek için yoğun mesai harcıyor. Siyah-beyazlıları en çok zorlayan konulardan biri de kaleci transferi olacak. Sergen Yalçın’ın kalede yerli bir ismi görmek istediğini söylemesinden sonra Konyaspor’un kalecisi Serkan Kırıntılı’nın siyah-beyazlıların transfer gündeminde olduğu iddiası ortaya atıldı. Yayıncı kuruluşta duyurulan haberin ardından Konyaspor yönetimi Serkan’ın bir senel daha sözleşmesinin olduğunu hatırlatıp “Bu haberler doğruysa söz konusu kulüp etik olarak yanlış bir yol izlemektedir” açıklamasını yaptı.

ÜÇ KULÜP PEŞİNDE
Vida’ya talip çok

∂ Beşiktaş’ın yüksek maliyeti sebebiyle elinden çıkarmak istediği Domagoj Vida’yı üç kulübün istediği öğrenildi. İspanya’dan Sevilla, Fransa’dan Lyon ve İngiltere’den West Bromwich Albion’un ilgilendiği Vida’nın, İngiltere’ye gitmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...