Boupendza gerçekleri

Boupendza gerçekleri

SPOR Haberleri

Hatayspor cephesine göre, Krasnodar işi olmayan golcü için Ali Koç ile masaya oturuldu. Sarı lacivertliler para artı oyuncu takası önerdi ancak kabul görmedi.

FMN Sports'un haberine göre, devre arasının transferdeki hareketli ismi Boupendza'ya Krasnodar’ın 8 milyon avro verdiği ve oyuncunun bu teklife olumsuz cevap verdiği iddia edilmişti.

Gabonlu oyuncunun sezon sonu için Fenerbahçe ile anlaştığı ve bu sebeple Rusya’ya gitmediği iddia edilmişti. Bu konuda yetkili ağızlardan açıklama geldi. Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı ilk kez Fenerbahçe cephesiyle ilgili durum hakkında bilgilendirme yaptı.

İlgileri sürüyor
350 bin avroya mal edilen golcü futbolcu için 10 milyon avrolar telaffuz edilirken Rahmi Vardı, Fenerbahçe iddiaları için “Hatayspor’un Boupendza’yı Fenerbahçe’ye vereceği ifade edildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Hatay ziyaretinde biz yönetim olarak kendilerini misafir ettik. Orada konuşuldu, fiyatta anlaşılamadı. Fenerbahçe transfer bedelinin yarısını para yarısını ise oyuncu transferi ile karşılamak istedi” dedi. F.Bahçe’nin ise golcü için ilgisinin bitmediği öğrenildi.

VAKALAR ARTIYOR
Dört futbolcu daha pozitif

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinin olduğu gün kadroda bulunmayan bir oyuncuda koronavirüse rastlanmıştı. Dün yapılan açıklamada ise dört futbolcunun daha testinin pozitif çıktığı duyuruldu. Futbolcuların izolasyona alındığı ve tedavilerine başlandığı belirtildi. Sarı lacivertlilerde bu haberler üzüntü verici olsa da millî ara sonrasında bu isimlerin takıma dönmeleri bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...