A Milli Takım Riga'da! Belalımız Letonya ile kritik sınav 16 Haziran Cuma günü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
A Milli Takım Riga'da! Belalımız Letonya ile kritik sınav 16 Haziran Cuma günü

SPOR Haberleri

EURO 2024 Elemeleri'nde Letonya ve Galler ile oynayacağı karşılaşmalar için toplanan A Milli Takım ilk sınavı için Letonya'nın başkenti Riga'ya ulaştı. Ay-yıldızlıları Riga'da karşılayan bir grup taraftar da oyunculardan imza alıp, fotoğraf çektirdi. Milliler, daha sonra konaklayacakları otele geçti.

A Milli Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’ndaki üçüncü maçında 16 Haziran’da deplasmanda Letonya ile oynayacağı karşılaşma için bu ülkenin başkenti Riga’ya gitti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı milli takım kafilesini, Türkiye'nin Riga Büyükelçisi Şule Öztunç karşıladı.
Ay-yıldızlıları Riga'da karşılayan bir grup taraftar da oyunculardan imza alıp, fotoğraf çektirdi. Milliler, daha sonra konaklayacakları otele geçti.

LETONYA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve bir milli futbolcu, yarın saat 18.15’te maçın oynanacağı Skonto Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-yıldızlılar, yine bu tesiste saat 19.00’da maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirecek.

A Mili Takım 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 16 Haziran Cuma günü saat 21.45'te deplasmanda Letonya ve 19 Haziran Pazartesi günü yine aynı saate Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Galler ile oynayacak

A Milli Takım Riga'da! Belalımız Letonya ile kritik sınav 16 Haziran Cuma günü

HEDEF ALMANYA 2024

Milli takımın Letonya'nın başkenti Riga'ya gelişi sırasında havalimanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamit Altıntop, "Dört gündür arkadaşlarla beraberiz, verimli bir dört gün oldu. İki gecemiz var, sonra maça çıkacağız. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Her maç zor. Letonya fizik anlamında, hava toplarında iyi bir takım ama biz burada futbolumuzu oynamaya çalışacağız. Olayın ciddiyetinin farkındayız. Hedef Almanya 2024 ve maçlar azalıyor." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...