A Milli Takım'dan ayrılan Stefan Kuntz, içini döktü! En büyük hayali yarıda kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
A Milli Takım'dan ayrılan Stefan Kuntz, içini döktü! En büyük hayali yarıda kaldı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... A Milli Takım'dan ayrılan Stefan Kuntz, kişisel web sitesinden açıklamalar yaptı. Türk taraftarlara veda eden Kuntz, EURO 2024'e katılmanın hayali olduğunu söyledi.

A Milli Takım'ın Ermenistan ve Japonya ile oynadığı maçlardan sonra görevine son verilen Stefan Kuntz, ayrılık sonrası açıklamalarda bulundu.

Kendisine ait web sitesinde paylaşım yapan Kuntz, "Şu anda D Grubu'nda lider Hırvatistan'la beraber 10 puanla ikinci sıradayız ve bu nedenle Almanya'daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma şansımız yüksek. Teknik ekibimle birlikte çıktığım 20 karşılaşmada 12 kez kazandık, 3 beraberlik elde ettik ve 5 maç kaybettik." ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'dan ayrılan Stefan Kuntz, içini döktü! En büyük hayali yarıda kaldı

STEFAN KUNTZ'TAN SALİH ÖZCAN VE FERDİ KADIOĞLU ÖRNEĞİ

"Salih Özcan ve Ferdi Kadıoğlu'nu milli takıma kazandırdığımız için çok mutluyum" açıklamasını yapan Kuntz, "2 yıl boyunca çalıştığım tüm oyuncularıma, teknik ekibime ve Türk taraftarlara teşekkür ediyorum. Türk Milli Takımı'na ve özellikle Türk halkına Almanya'da yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde başarılar diliyorum." dedi.

Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024'ü vurgulayan Stefan Kuntz, "En büyük hayallerimden biri, Almanya'nın ev sahibi olduğu Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü olarak yer almaktı. Ne yazık ki bu artık gerçekleşmemiş bir hayal olarak kaldı."sözleriyle veda etti.

A Milli Takım'dan ayrılan Stefan Kuntz, içini döktü! En büyük hayali yarıda kaldı

STEFAN KUNTZ: 22 OYUNCU İLK KEZ SAHAYA ÇIKTI

"Benim ve antrenör ekibimin bir diğer hedefi de genç Türk yetenekleri keşfetmek ve teşvik etmekti. Görevde bulunduğum iki yıl içinde 22 oyuncu Türk milli takımı için ilk kez sahaya çıktı. Bu oyuncuların yaş ortalaması 23,27 idi. Bu oyunculardan 10'u, aralarında Arda Güler'in (Real Madrid) de bulunduğu, çıkışlarının ardından daha prestijli kulüplere transfer oldu."

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...