Abdülkerim Bardakcı Trabzonspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Abdülkerim Bardakcı Trabzonspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray kritik Trabzonspor deplasmanında ilk yarıyı 0-1 önde tamamlarken Abdülkerim Bardakcı sakatlık yaşadı. Milli stoper oyuna devam edemedi. Wilfried Zaha 61. dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü attı. 64'te Kaan Ayhan farkı 3'e çıkardı. Sarı-Kırmızılılar son bölüme 1-4 önde girdi ve maçı 1-5 kazandı.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin evinde 2 puan kaybettiği Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor'a konuk oldu. Cim Bom sahadan 5-1 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda kritik bir virajı kayıpsız döndü.

Sarı kırmızılılar Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kaan, Kerem Demirbay, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Zaha 11'iyle sahaya çıktı.

ABDÜLKERİM DEVAM EDEMEDİ

Milli stoper Abdülkerim Bardakcı 45. dakikada kendini yere attı. Maça devam edemeyen milli futbolcu yerini Davinson Sanchez'e bıraktı.

Galatasaray 13. dakikada  öne geçti. Barış Alper Yılmaz'ın sağ taraftan ceza alanı son çizgisinden çevirdiği topa Zaha'nın yatarak şutunda, yere çapan meşin yuvarlak kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan filelerle buluştu: 0-1.

KULÜBEDE KART GÖRDÜ

Oyundan çıkmasının ardından 66. dakikada yedek kulübesinde sarı kart gören tecrübeli stoper, cezalı duruma düştü. Abdülkerim, ligin 22. haftasında 25 Ocak Perşembe günü İstanbulspor ile yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Abdülkerim Bardakcı Trabzonspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi

TRABZONSPOR'DA 7 EKSİK

Teknik direktör Abdullah Avcı, tek değişikliği savunmanın sağında yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Can Aydın'ın yerine Hüseyin Türkmen'i görevlendirdi.

Karadeniz ekibi, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet, Pepe ve Onuachu, sakatlıkları bulunan Orsic ve Denswil ile kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok olmak üzere 7 eksikle maça çıktı.

Trabzonspor'dan Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer edilmesi beklenen Bakasetas da Galatasaray maçına yedek kulübesinde başladı.

ICARDİ YEDEK SOYUNDU

Galatasaray'da geçirdiği ameliyat sonrasında tedavisine devam edilen Sergio Oliveira, Afrika Kupası'nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında bulunan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ile Angelino kadroda yer almadı.

Sarı-kırmızılı takımda en son oynanan Mondihome Kayserispor maçı 11'ine göre Tete, Halil İbrahim Dervişoğlu ve Ndombele yedek kulübesine çekilirken Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay ve Kaan Ayhan ise 11'de yer buldu.

Galatasaray'da zorlu maçta oynayıp oynamayacağı merakla beklenen oyuncular Icardi ve Sanchez ise maçta yedek kulübesinde yer aldı.

İstanbul temsilcisinde forvettte Zaha, savunmanın solunda ise Kaan Ayhan görev yaptı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...