Bülent Uygun & Sumudica polemiği: Futbolcuma parmağınla vurarak konuşamazsın

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bülent Uygun & Sumudica polemiği: Futbolcuma parmağınla vurarak konuşamazsın

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica bu hafta da formunda... Geçen hafta Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeyi başaran Rumen çalıştırıcı bu hafta da Bülent Uygun'un tepkisini çekti.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Gaziantep FK’yı konuk eden ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak bu sezonki 8. beraberliğini alan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica'ya tepki gösterdi.

"PARMAĞINI VURARARK KONUŞAMAZSIN"

Maçın bitiminde Rumen hocayla Sivassporlu futbolcular arasında tartışma yaşanmıştı.

Uygun, maç sonu yaşanan arbedeye ilişkin, "Aslında söylenecek çok söz var ama o nasıl bir hata yaptığının farkındadır. Benim çok muhatabım değil. Gidip benim bir futbolcuma parmağınla vurarak konuşamazsın. Kendi oyuncuna da konuşamazsın vurarak. Başkasının futbolcuna bunu yapmak futbol adabına aykırıdır. Onunla alakalı kendi camiası karar verecektir” diye konuştu.

YEREL BASINDAN PROTESTO

Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica’nın Sivasspor taraftarına ve futbolcularına yönelik hakareti ve el hareketleri nedeni ile basın mensupları protestoda bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısı için salona gelen Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica konuşmasına başlamadan önce, maçtaki durumu anlatan basın mensupları, toplantıyı protesto ederek salondan ayrıldı. Bunun üzerine Sumudica da şaşkınlığını gizleyemedi.

SUMUDİCA: SİVASSPOR'DAN DAHA İYİYDİK

Teknik Direktör Marius Sumudica, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Müsabakayı değerlendirerek sözlerine başlayan Sumudica, “Maçla ilgili şunu söylemek istiyorum; bugün sahada bir tane takım vardı o da benim takımımdı. Sivas’tan daha iyiydik. Bugün aslında 2 puanı kaybeden taraf bizdik. Daha iyi oynadık, istatistiklere bakılınca da görünüyor bu. Topla daha çok oynayan taraf bizdik. Bu takım bu şekilde devam edecek ve ligde kalacaktır. Sivas’a da bol şanslar” diye konuştu.

Bülent Uygun & Sumudica polemiği: Futbolcuma parmağınla vurarak konuşamazsın

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...