Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oluyor; milli yıldız için sürpriz transfer iddiası

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oluyor; milli yıldız için sürpriz transfer iddiası

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trabzonspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra yeni takımı merak edilen milli futbolcu Abdülkadir Ömür için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor geçtiğimiz günlerde, Abdülkadir Ömür ile birlikte Umut Bozok’un "‘disiplinsizlik" sebebiyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Daha önce Avrupa'ya transferi birkaç kez direkten dönen Abdülkadir Ömür, dünkü kadro dışı kararı sonrası kariyerinde yeni bir sayfa açabilir.

AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYOR

Umut Bozok, Fransa’da doğup büyümüş, bir buçuk yıl önce takıma katılmış bir isimdi ve zaten ayrılığı sürekli gündemdeydi. Ancak Abdülkadir Ömür için "ömürlük oyuncu" yakıştırmaları yapılıyordu.

Trabzonspor altyapısında yetişen ve 2016 yılında profesyonel sözleşme imzalanan Abdülkadir Ömür yaklaşık 8 yıldır Bordo-Mavili formayı terletiyor.

Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oluyor; milli yıldız için sürpriz transfer iddiası

24 yaşındaki futbolcunun Bordo-Mavililerle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

BAKASETAS'TAN SONRA BİR BOMBA DAHA

Hollanda ve Fransa'dan talipleri olduğu öne sürülen milli futbolcu için son olarak Panathinaikos iddiası ortaya atıldı. Hürriyet'in haberine göre Fatih Terim, Abdülkadir Ömür'ü gündemine aldı.

Bakasetas'ı kadrosuna katmaya hazırlanan Fatih Terim'in Panathinaikos'u, Abdülkadir Ömür için de resmi adımları atmaya başlayabilir.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA KAFASINDA BİTİRDİ

Altyapısından yetişip A takımda forma giymeye başladığı dönemlerde Abdülkadir Ömür için “Türk Messi” yakıştırmaları yapılıyordu. Daha 16 yaş 7 aylıkken A takımla ilk maçına çıktı.

Kendisi büyüdükçe futbolu da büyüyordu. Bordo mavili formayla şampiyonluk yaşadı, “Futbolu burada bırakmak istiyorum” diyordu. Ancak film bir ay önce koptu.

Trabzonspor’da golsüz tek sezonunu geçiren Abdülkadir Ömür, 23 Aralık 2023’teki Başakşehir maçında 81’de kenara alınırken yuhalandı. İşte o maç sonrasında ayrılığı kafaya taktı.

Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oluyor; milli yıldız için sürpriz transfer iddiası

KENDİNE KULÜP BUL

Abdülkadir Ömür, o günden sonra takımının hiçbir idmanına çıkmadı. Yöneticiler ve teknik direktör Abdullah Avcı’yla konuşup takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Yönetim de kendisine takım bulması için izin verdi.

Maçtan kalan bir sakatlığı da vardı. Ama o sakatlık bir türlü geçmedi! Yönetimin takım bulması için verdiği izni istismar etmeye başlayınca teknik direktör Abdullah Avcı, Manisa FK ile oynanan kupa maçı sonrasında “Sebebini bilmediğim şekilde aramızda yoklar” dedi yönetim de dün kadro dışı kararını açıkladı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...