Umut Bozok'un menajeri Abdullah Avcı'yı suçladı "Kulüpteki herkes gerçeği biliyor"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Umut Bozok'un menajeri Abdullah Avcı'yı suçladı "Kulüpteki herkes gerçeği biliyor"

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trabzonspor'da beklentilere bir türlü karşılık veremeyen Umut Bozok kayıplara karıştı. Bordo-Mavili yönetim yıllık maliyeti performansı karşılığında ağır gelmeye başlayan milli futbolcuyla yolları ayırma kararı aldı. Umut menajeri yaşananlardan Abdullah Avcı'yı sorumlu tuttu.

Trabzonspor, son günlerde takımla antrenmana çıkmayan Umut Bozok ve Abdülkadir Ömür ile ilgili resmi siteden yaptığı açıklamada ayrılığı duyurdu. İki futbolcu da ara transfer döneminde kendisine takım arıyor.

Umut Bozok’un Menajeri Olivier Davo, ayrılığın kesinleşmesinin ardından teknik direktör Abdullah Avcı'yı suçlayıcı açıklamalarda bulundu. SportsDigitale'e konuşan Davo, şunları söyledi:

"KULÜPTE HERKES GERÇEĞİ BİLİYOR"

“Abdullah Avcı’nın açıklamasından sonra konuşmaktan başka şansım kalmadı. Umut, Bjelica takımdan ayrıldığından beri oynamıyor. Kasım ayının başında sakatlandı. 2 hafta içinde geri döndü ama Aralık’ta yeniden nüksetti. Yılbaşı arasında Fransa’daki doktoruna tedavi olmaya gitti. Birkaç gün önce de takımla çalışmalara geri döndü. Yapılan açıklamayı cidden anlamadım çünkü kulüpteki herkes gerçeği biliyor. Sebepsiz yere kadro dışı kalması gerçekten şaşırtıcı.”

Umut Bozok'un menajeri Abdullah Avcı'yı suçladı

AVCI: SEBEBİNİ BİLMEDİĞİM BİR ŞEKİLDE

Dün akşam Kupa'da oynanan Manisa FK maçı sonrası değerlendirmelere bulunan Avcı, "Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok çeşitli sebeplerden dolayı antrenmanlarda yoklar. Nedenini bilmiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

SÜPER LİG'İN KAYIP GOLCÜSÜ

Süper Lig'de Kasımpaşa formasıyla gol kralı olmasının ardından Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilen Umut Bozok, Karadeniz ekibinde istenilen performansı bir türlü ortaya koyamadı.

Bordo-mavililerde oynadığı 41 resmi müsabakada 10 gol atan oyuncu bu sezon ise forma giydiği 4 maçta golle tanışamadı. 

2 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENDİ

Trabzonspor'un Fransa'nın Lorient takımından kadrosuna kattığı golcü oyuncu Umut Bozok için 2 Milyon Euro bonservis bedelini 3 taksit halinde öderken, oyuncunun yıllık maliyeti ise performansı karşılığında ağır gelmeye başladı.

2022-2023 sezonu için 26 milyon 250 bin TL garanti ücret, 2023-2024 futbol sezonu için 31 milyon 500 bin TL garanti ücret, 2024-2025 futbol sezonu için 36 milyon 750 bin TL garanti ücret ödemeyi taahhüt edildi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...