Ahmet Nur Çebi aday olmayacağını açıkladı: Kan değişimi gerekiyordu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi aday olmayacağını açıkladı: Kan değişimi gerekiyordu

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Camianın kan değişimine ihtiyaç duyduğunu söyleyen Çebi, “Açıklamayı millî arada yapacaktım, son olaylar acele etmem gerektiğini gösterdi. Benden sonraki başkana sahip çıkın” dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladı: Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Çebi, “Sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Bu saatten sonra camianın huzura ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdim. Camianın kan değişimine ve enerjiye ihtiyacı var. Kalmamı isteyenlere teşekkürler. Gitmemi isteyenlere saygı duyuyorum” dedi.

BENİ ZAYIF GÖSTERDİLER

Kendisine sahip çıkılmadığını söyleyen Çebi, “Eğer başkanınızı, yönetiminizi dışarıya karşı zayıf gösterirseniz, ‘Masaya yumruğu vursun’ dediğiniz başkanı zayıf göstereceğinizi bilmeniz gerekirdi. Yeni başkanımıza sahip çıkacağız. Maç bitince hırsını bana küfrederek soğutan kişileri aranızdan temizleyin. Kimse benim çocuklarıma küfredemez, gece beni arayıp küfredemez. Ayın 3’üne kadar buradayım. Benden özür dilemelerini bekliyorum. Benden özür dilemeyen herkesin, bundan sonraki hayatımda takipçisi olacağım” diye konuştu.

TARLALAR EKİLDİ

Ahmet Nur Çebi sözlerini şöyle tamamladı: Açıklamayı millî arada yapacaktım ama son gelişmeler, acele etmem gerektiği yönünde beni ikna etti. Pandemide herkes evinde otururken biz bir şekilde çalıştık ve en zor dönemde dört kupa kazandık. Geçen sene tarlayı temizledik, bu sene ektik. Bundan sonra gelenlere ürünü toplamak kalıyor. Beşiktaş’tan alınmaz, Beşiktaş’a verilir. Bu camiaya herkes minnet borçlu. Kırdıysam özür dilerim. Küfredenler, komplo kuranlar hariç hepinize hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de helallik diliyorum...

İYİ BAŞLADI KÖTÜ BİTTİ

Ahmet Nur Çebi, Ekim 2019’daki kongrede başkan seçilmişti. Abdullah Avcı’nın yerine Sergen Yalçın’ı getiren Çebi, pandeminin etkisinde geçen 2020-21 sezonunda lig şampiyonluğu yaşadı. Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu ile bir sezonda üç kupa kazanıldı. Mayıs 2022’deki olağan genel kurulda aday olup yeniden başkan seçilen Çebi, Sergen Yalçın’dan sonra sırasıyla Önder Karaveli ve Valerien İsmael’i göreve getirdi. İsmael’in yerine gelen Şenol Güneş de eski günlerinden uzak kaldı. Tecrübeli teknik adamla ligde ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçlar, Çebi yönetiminin de sonunu getirdi.

ADALI İLK DEFA KONUŞTU

Başkan adayı Hasan Arat’ın, “Birlikte çalışmaktan onur duyarım” dediği Serdal Adalı sessizliğini bozdu. Kimsenin yönetiminde olmayacağını söyleyen Adalı, “Seçime girersem kendim aday olup gireceğim. İstişare ediyoruz, çalışıyoruz. Beşiktaş’ın romantizme değil kavgaların bitirilip rakiplerimizle makasın açılmasına engel olacak projelere, paraya ve vizyona ihtiyacı var. Henüz kararımı vermedim” dedi. 

MAÇ GÜNLERİ ÇAKIŞTI

Başakşehir maçında Rashica’nın forma giyememe ihtimali belirdi.  UEFA, İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışmalar sebebiyle Kosova-İsrail maçını 12 Kasım Pazar gününe erteledi. Aynı günde Beşiktaş’ın, Başakşehir’le maçı bulunuyor. Kosovalı Rashica’nın kadroya çağrılması durumunda başarılı oyuncu, Başakşehir’e karşı forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...