Altay Bayındır'ın Manchester United'da giyeceği forma numarası açıklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Altay Bayındır'ın Manchester United'da giyeceği forma numarası açıklandı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika transfer haberleri... Manchester United'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği milli kaleci Altay Bayındır'ın yeni sezonda giyeceği forma numarası belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'ın forma numarası açıklandı.

Kırmızı-şeytanların sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 1 numaralı kaleci formasının Altay'a verildiği belirtildi.

Kulüp tarihinin ilk Türk futbolcusu olan Altay Bayındır, 1 numaralı formasıyla sahada olacak.

Altay Bayındır'ın Manchester United'da giyeceği forma numarası açıklandı

ALTAY BAYINDIR: HER ŞEYİMİ VERECEĞİM

Manchester United'ın ilk Türk oyuncusu olan Altay Bayındır, "Manchester United'a katılmak ve bu inanılmaz kulübü temsil eden ilk Türk oyuncu olmak büyük bir onur. Başarıya dair bir tutkum var ve bu özel oyuncu grubunun hedeflerimize ulaşmasına yardımcı olmak için her şeyi vereceğim. Böyle tecrübeli bir kaleci ekibiyle çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Her birimizin istendiğinde performans göstermeye hazır olması için birbirimizi destekleyeceğiz ve her gün yüksek standartlar ortaya koyacağız." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...