Başakşehir'in yeni teknik direktörü kim olacak? Nuri Şahin Başakşehir'e mi gelecek?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Başakşehir'in yeni teknik direktörü kim olacak? Nuri Şahin Başakşehir'e mi gelecek?

SPOR Haberleri

Süper Lig’in sonlarına doğru yaklaşırken Medipol Başakşehir FK ligde 45 puanla ligin beşinci sırasında yer alıyor. Başakşehir bu hafta deprem sebebiyle ligden çekilen Gaziantep FK karşında galip sayılacak. Ligin iddalı takımlarından birisi olan Başakşehir’i Emre Belözoğlu yönetiyor. Emre Belözoğlu’nun Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City ile görüşme yapmasından sonra akıllara Başakşehir’in teknik hoca görevine kimin getirileceği oldu. Takımın başına Nuri Şahin’in geleceği söylentiler arasında yer aldı. Konuyu merak eden taraftarlar arama motorlarında “Başakşehir'in yeni teknik direktörü kim olacak? Nuri Şahin Başakşehir'e mi gelecek?” Sorusuna yanıt arıyorlar. Peki, “Başakşehir'in yeni teknik direktörü kim olacak? Nuri Şahin Başakşehir'e mi gelecek?” haberin detaylarında…

Süper Lig’in önemli takımlarında birisi Başakşehir FK’nın hocası Emre Belözoğlu’nun Hull City ile görüştüğü iddia ediliyor. Acun Ilıcalı Hull City’de köklü değişimler yaparak İngiltere Championship’den takımı İngiltere Premier Lig’e çıkarmak istiyor. Acun Ilıcalı’nın ilk planları arasında Emre Belözoğlu’nu takımın başına getirmek. 42 yaşındaki Emre Belözoğlu Hull City’nin başına geçtiği taktirde Başakşehir’de teknik hocanın kim olacağı da taraftarlar arasında büyük merak konusu oldu. İşte “Başakşehir'in yeni teknik direktörü kim olacak? Nuri Şahin Başakşehir'e mi gelecek?” sorularının cevapları…

Başakşehir'in yeni teknik direktörü kim olacak? Nuri Şahin Başakşehir'e mi gelecek?

BAŞAKŞEHİR'İN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLACAK? NURİ ŞAHİN BAŞAKŞEHİR'E Mİ GELECEK?

Başakşehir FK’nın hocası Emre Belözoğlu’nun Hull City’e gitmesi durumunda takımın başına Nuri Şahin’in gelmesi bekleniliyor. Aktif futbol hayatına son vermeden geçen sezon Fraport TAV Antalyaspor'da oyuncu-antrenör olarak teknik adamlık kariyerine geçen Nuri Şahin, Antalyaspor’da belli periyotlarda sükse yaptı fakat bu sezon beklentilerin altında bir performans ortaya koydu. Antalya'da yönetim istikrarsızlığı da Nuri Şahin’i oldukça etkilemişti. Başakşehir ligin en istikrarlı takımlarından birisi olması Nuri Şahin’in tercih etmenlerinden birisi olacak.

Belözoğlu'ndan boşalacak koltuğa da Nuri Şahin'in oturması bekleniyor. Tarafların gelecek sezon için prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...