Beşiktaş'ta dev zirve: Sergen Yalçın ile görüşen Serdal Adalı'dan transfer mesajı
Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı, teknik direktör Sergen Yalçın ve Futbol A Takımı Genel Koordinatörü Serkan Reçber, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde için transfer zirvesi gerçekleştirdi. Adalı, toplantıda transfere dair eleştirilere değindi.
- Transfer zirvesine Başkan Serdal Adalı, teknik direktör Sergen Yalçın ve Futbol A Takımı Genel Koordinatörü Serkan Reçber katıldı.
- Beşiktaş, lig ikinci yarısı öncesi takımını güçlendirmek için transferler yapacak.
- Başkan Adalı, Beşiktaş menfaatlerinin her şeyin üstünde olduğunu ve takımın güçlendirileceğini belirtti.
- Adalı, Beşiktaş'ın sadece yarım dönem için değil, önümüzdeki sezon için de transfer çalışmaları yürüteceğini vurguladı.
Siyah-beyazlılar, devre arasında David Jurasek, Paulista, Mert Günok ve Jonas Svensson ile yollarını ayırdı. Ligin ikinci yarısı öncesi takımı güçlendirmek için çalışmalarını yürüten Beşiktaş'ta önemli bir toplantı yapıldı.
Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Başkan Serdal Adalı, teknik direktör Sergen Yalçın ve Futbol A Takımı Genel Koordinatörü Serkan Reçber, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geldi. Toplantıda ransfer edilecek oyuncular ve ayrılacak isimler gündeme geldi.
"BABAMIN PARASINI HARCAMIYORUM"
Serdal Adalı, Beşiktaş'ın menfaatlerinin her şeyin üstünde olduğunu vurgularken, mutlaka transfer yapacaklarını ve takımı güçlendireceklerini ifade etti.
Beşiktaş Başkanı, "Babamın parasını harcamıyorum, Beşiktaş'ın parasını harcıyoruz. En iyi oyuncuyu en iyi şartlarda almak için çabalıyoruz. Sadece yarım dönem için değil, önümüzdeki sezon kadrosu için de çabalıyoruz. Kimse merak etmesin, transfer yapacağız" dedi.
