Brezilyalı süper yıldız Neymar Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına transfer oldu! Resmi açıklama...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Brezilyalı süper yıldız Neymar Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına transfer oldu! Resmi açıklama...

SPOR Haberleri

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Brezilyalı futbolcu Neymar'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Brezilyalı süper yıldız için PSG'ye 90 milyon euro bonservis ödenecek. Al Hilal yıldız oyuncunun transferini resmen açıkladı. Brezilyalı yıldız, yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Al Hilal takımını eski Fenerbahçe'li Jorge Jesus çalıştırıyor.

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, bu yaz Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına transfer olmuştu. Jesus yeni takımına Neymar'ı transfer ettirdi.

Fransız devi PSG, 2017 yazında Barcelona'ya 222 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek Neymar'ı transfer etmişti. Al Hilal ise PSG'ye Neymar için 90 milyon euro + çeşitli bonuslarla birlikte dev bir bonservis ödeyecek.

NEYMAR AL HİLAL YILLIK ÜCRETİ BELLİ OLDU

31 yaşındaki Brezilyalı yıldız Futbol tarihinde bonservisine 400 milyon Euro ödenen ilk oyuncu oldu. Barcelona ise Neymar için Santos'a 88 ödemişti. Neymar, Al Hilal'den 2 yılda 300 milyon dolar kazanacak. Bu miktarın bonuslar ve reklam anlaşmalarıyla 400 milyon dolara çıkabilir.

TRANSFERE 250 MİLYON EURO

Al Hilal bu yaz bir başka Brezilyalı futbolcu Malcolm için Zenit'e 60 milyon euro ödemişti. Ruben Neves (55), Milinkovi-Savic (40) ve Kalidou Koulibaly (23) Jorge Jesus'un diğer transferleri oldu.

Brezilyalı süper yıldız Neymar Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına transfer oldu! Resmi açıklama...

Suudi Arabistan'ın en zengin kulüplerinden biri olan Al Hila bu yaz toplam 258 milyon euro bonservis harcaması yaptı.

https://twitter.com/Alhilal_FC/status/1691487522596040710

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...