Bright Osayi-Samuel Nijerya Milli Takımı kampında gıda zehirlenmesi yaşadı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bright Osayi-Samuel Nijerya Milli Takımı kampında gıda zehirlenmesi yaşadı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Nijerya Milli Takımı'yla 2023 Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Fenerbahçeli Bright Osayi-Samuel gıda zehirlenmesi yaşadığını açıkladı.

Fenerbahçeli Bright Osayi-Samuel Nijerya Milli Takımı kampında zehirlendi. Fildişi Sahili'nin ev sahipliği yaptığı 2023 Afrika Uluslar Kupası için milli takım kampında bulunan 26 yaşındaki bek gıda zehirlenmesi yaşadığını açıkladı.

FİLDİŞİ SAHİLİ - NİJERYA MAÇINDA SAHADA

Nijerya basınına açıklama yapan Osayi, kendisini güçsüz hissettiğini ve perşembe günü oynanacak Fildişi Sahili maçına kadar kendisine geleceğini söyledi. Yıldız futbolcu endişelenecek bir durumun olmadığını belirtti.

EKVATOR GİNESİ'Nİ YENEMEDİLER

Nijerya Afrika Uluslar Kupası A Grubu'ndaki ilk maçında Ekvator Ginesi ile 1-1 berabere kaldı. Bright Osayi-Samuel yedek soyunurken 83. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 24 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 2 gol ve 4 asistlik skor katkısı verdi.

Bright Osayi-Samuel Nijerya Milli Takımı kampında gıda zehirlenmesi yaşadı

Nijerya'nın tek golü Victor Osimhen'den geldi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...