Osayi'ye İtalyan markajı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Osayi'ye İtalyan markajı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Çizme devi Maviler, Ferdi ve Szymanski’den sonra Osayi’yi de izleme listesine ekledi. İtalyanlar üç oyuncuyu hem sarı lacivertli forma altında hem de millî takımlarda izliyor

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe’den Elif Elmas’ı (16.2 m avro) ve Min-Jae Kim’i (18.05 m avro) transfer eden İtalyan devi Napoli, radarlarını sarı lacivertli oyunculardan çekemiyor. Adı Maradona’yla özdeşleşen Maviler, önceki yatırımlarından memnun olsa gerek, şimdi de Ferdi, Szymanski ve Osayi’nin peşine düştü. Avrupa’nın birçok kulübü tarafından izlenen üç Fenerbahçeli için elini çabuk tutmak isteyen Napoli, bu oyuncuları sadece Fenerbahçe’de değil, millî takımlarında da izleyerek rapor hazırlıyor.

KAPILAR KAPALI

Ferdi, Szymanski ve Osayi, yarın oynanacak Hatay maçında Napoli scoutlarının göz hapsinde olacak. Ancak İtalyan devinin hayallerini gerçekleştirmesi çok da kolay görünmüyor. Zira şampiyonluk hedefini tutturmakta kararlı olan Fenerbahçe’nin sezon içinde oyuncu satmak gibi bir düşüncesi yok. Ki geçen hafta İsmail Kartal, bu konuda kapıları kesin bir dille kapatmıştı. Yönetim de Kartal’la hem fikir. Sarı lacivertlilerin sezon sonu üç oyuncudan beklentisi ise en az 60 milyon avro.

ERDEN TİMUR TEPKİSİ

Fenerbahçe, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur’un açıklamaları sonrası TFF’ye başvuruda bulundu. Timur’un sarı lacivertli kulübe yönelik iddiaları üzerine soruşturma talep eden Fenerbahçe, “Aksi takdirde federasyonunuzun da sorgulanması gereği kaçınılmaz olacaktır” vurgusu yaptı. Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği de, Timur hakkında suç duyurusunda bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...