Corendon Alanyaspor 12 futbolcuyla yollarını ayırdı! Gözler transferlere çevrildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Corendon Alanyaspor 12 futbolcuyla yollarını ayırdı! Gözler transferlere çevrildi

SPOR Haberleri

Transferde henüz resmi imza attırmayan Alanyaspor'da 12 futbolcuyla daha yollar ayrıldı. Arsenal'den kiralanan İzlandalı kaleci Runarsson ile Rassoul, Feddal, Ahmet Gülay, Pereira, Doumbia, Candeias, Eduardo, Cavaleiro, Erencan Yardımcı, Koulouris ve Ahmed Hassan'a teşekkür edildi.

 Alanyaspor, sözleşmesi sona eren 12 futbolcunun takımdan ayrıldığını duyurdu.

Turuncu-yeşilli takımın Twitter hesabında yapılan açıklamada, "Futbolcularımız Runarsson, Rassoul, Feddal, Ahmet Gülay, Pereira, Doumbia, Candeias, Eduardo, Cavaleiro, Erencan Yardımcı, Koulouris ve Ahmed Hassan'a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.

Senegalli golcü Famara Diédhiou ise 500 bin euroya İspanya'nın Granada kulübüne satıldı.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Alanyaspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Akdeniz ekibi Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde önceki gün akşam saatlerinde bir araya geldi.

Teknik direktör Ömer Erdoğan yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başlayıp koşuyla tamamlandı. Alanyaspor, yeni sezon hazırlıklarına yarın çift idmanla devam edecek.

https://twitter.com/Alanyaspor/status/1675573607269842944

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...