Dursun Özbek'ten Ali Koç'a salvolar, 'Şampiyonluk emeklilik ikramiyesi değil'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a salvolar, 'Şampiyonluk emeklilik ikramiyesi değil'

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dursun Özbek bir daha aday olmayacağını söyleyen Ali Koç için “TFF’ye sesleniyorum, şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Bırakın sene sonunda sessiz sedasız çekilsin” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması imza töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kayserispor maçında iptal edilen gole isyan eden Özbek “Ligde standartsızlık söz konusu. Ne yapmak istediklerini görüyoruz. Bu böyle devam etmeyecek. Galatasaray organize bir kötülükle karşı karşıya. Bunların tek amacı Galatasaray’ın zafer yürüyüşüne engel olmak. Ama bunu başaramayacaklar. Ben bazı kulüp başkanları gibi rüzgâra göre yelken açmam. Gerektiğinde herkese gerektiği gibi konuşmasını bilirim. Bunlar son çırpınışlar” çıkışını yaptı. 

"KİRLİ OYUNLARI BOZARIZ"

Bir daha aday olmayacağını söyleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a göndermelerde bulunan Özbek “Buradan MHK ve TFF’ye sesleniyorum; şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Türk futbolundan emekli olmayı planlayanlar size sempatik gelebilir. Bırakın, sene sonunda sessiz sedasız çekilsinler... Sahada adalet arayışımıza kimsenin gölge düşürmesine izin vermeyin” dedi. Camiaya da birlik mesajı gönderen Özbek “Geçen sene kirli oyunları boşa çıkardık. Bun sene daha tedbirli davranıyorlar; uyanık olalım” dedi.

ÖDEMELER TIKIR TIKIR

Başkan Dursun Özbek, hiçbir futbolcunun günü gelmiş alacağının olmadığını söylerken “Aralık sonu itibarıyla sporcu maaşları, prim, transfer ücretlerinde günü gelen ödemeleri yaptık. Tıkır tıkır ödüyoruz. Algı oluşturuyorlar” dedi. 

“AYNI MASADA OTURMAYIZ”

Özbek, “Fenerbahçe daha önce ‘Aynı masaya oturmayız’ derken, şimdi sizi yayına çağırdı. Bu karar değişiminin nedeni sizce nedir?” sorusuna “Biz günlük gelişmelere, esen rüzgara göre yelken açmayız. Bunu muhatabına sorun” ifadelerini kullandı. 

KEYİFLER YERİNDE

Ligde, Kayserispor engelini 2-1’le geçen Galatasaray, Türkiye Kupası 5. turunda Ümraniyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçı kazanan takım zafer pozu verdi. 

NİCE SENELERE

Galatasaray’ın dünkü idmanı öncesinde Kazımcan Karataş’ın doğum günü kutlandı! Kazımcan’a pastadan ilk dilimi Abdülkerim Bardakcı ikram etti. 

ÖZBEK-TİMUR PFDK’DA

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Başkan Vekili Erden Timur ile birlikte dünkü imza töreninde ve geçen haftaki basın toplantısında kullandığı ifadeler sebebiyle PDFK’ya sevk edildi. Sevk sebebinin ikilinin hakemler hakkındaki sportmenliğe aykırı açıklamaları olarak duyuruldu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...