Eduardo Bauermann ve Carlos Eduardo Alanyaspor'da! Alanya sambaya hazırlanıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eduardo Bauermann ve Carlos Eduardo Alanyaspor'da! Alanya sambaya hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Alanyaspor Brezilyalı iki futbolcuyu kadrosuna katarak transferde açılışı yaptı... Bugün 12 isme veda eden Akdeniz ekibi, Santos'un kaptanı Eduardo Bauermann ile 2 yıllık, Palmeiras'ın sol açığı Carlos Eduardo ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Alanyaspor, Brezilyalı savunma oyuncusu Eduardo Bauermann ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

SANTOS'UN KAPTANI

Tesislerde yapılan imza töreninde konuşan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Yeni bir sezona başlıyoruz. Geçen sezon oyuncularımızın birçoğu kiralıktı. Giden oyuncularımız da oldu. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Peş peşe transferlerimizi yapacağız. İlk transferimizi Santos’un kaptanı, Brezilya Serie A’dan Bauermann ile yapıyoruz. Kendisi takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Çok faydalı işler yapacağını umut ediyoruz” dedi.

"SÜPER LİG'İ TAKİP EDİYORUM"

Eduardo Bauermann ise, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim için mutluyum. Çok motive olmuş durumdayım. Süper Lig’i biliyor ve takip ediyordum. Bu fırsatı yakaladığım için çok mutluyum” diye konuştu.

SOL KANADA CARLOS EDUARDO

Akdeniz eki, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Carlos Eduardo Ferreira de Souza ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Hasan Çavuşoğlu, “Bugün yine Brezilya’dan, Palmeiras takımından sol kanat oyuncusu Carlos Eduardo ile sözleşme imzalıyoruz. Carlos da bizimle çok iyi işler yapacağına inandığım bir futbolcu. Özellikle takip ediyorduk. Hem Corendon Alanyaspor’umuz için, hem de Carlos için hayırlı olsun.” dedi.

İLK TRANSFER BREZİLYA'DAN

Transferde ilk imzayı Brezilyalı futbolcuya attıran Alanyaspor'da 12 futbolcuyla daha yollar ayrıldı. Arsenal'den kiralanan İzlandalı kaleci Runarsson ile Rassoul, Feddal, Ahmet Gülay, Pereira, Doumbia, Candeias, Eduardo, Cavaleiro, Erencan Yardımcı, Koulouris ve Ahmed Hassan'a teşekkür edildi.

https://twitter.com/Alanyaspor/status/1675876695306391553

Eduardo Bauermann ve Carlos Eduardo Alanyaspor'da! Alanya sambaya hazırlanıyorhttps://twitter.com/Alanyaspor/status/1675884320588800001

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...